- 22 Şubat 2024
- 347
- 182
- 18
eşim işten akşam altı gibi geliyor akşam sporunu o belki yaptırır ama sabah ve öğlen tabi asıl yapılması lazım hergün ben yapacağım bu durumda kötü olmasını istemiyorum elbette ama böyle nasıl olur
çok abarttığınızı düşünüyorumİşte çalışmıyorum eşim yüz defa günde sürekli arar artık anneme çıktınmı sporunu yaptınız mı diye bizim özel hayatımız çok azalacak tüm gün aklı çoğunlukla annesinde olacak ben ne yapayım? Ayrıca doktor ömür boyu her gün sporunu yapması lazım diyor hanginiz çekerdi bunu
Valla ben uzakta sandım üst katınızdaymış. Sanki sırtınızda taşıyacaksınız abartmışsınız al tarafı 1 saat kendi hayatım kendi hayatım deyince bende uzak mesafe, artı 2-3 saat süren egzersizler sandım.
Bi de bayıl istersen Ferihaİşte çalışmıyorum eşim yüz defa günde sürekli arar artık anneme çıktınmı sporunu yaptınız mı diye bizim özel hayatımız çok azalacak tüm gün aklı çoğunlukla annesinde olacak ben ne yapayım? Ayrıca doktor ömür boyu her gün sporunu yapması lazım diyor hanginiz çekerdi bunu
Siz yıllarca her gün gidip baktınız herhalde fiziksel olarakda spor yaptırdınız demekki bu kadar rahat önyargılı konuşuyorsunuz.
Lütfen Linçlemeyin olayların özünü ve özellikle sinir olduğum yanlarını bahsediyorum zaten. İnsan günde yarım saat spor yapmaya bazen erinirken eğile kalka kadına her gün çıkıp yaptırmak içimden gelmeyebilir değilmi? Bi zorunluluk gibi, kaldıki eşime de yaranamıyorum böyle konularda
haklı yanlarınız muhakkak vardır doğrudur ama şöyle düşünün hayat bu bugun ona yarın size. bu sekılde yaklasmak vicdanınıza sığıyorsa devam edin bugunlerın yarını yarınlarında bugunlerıde vardır unutmayın.Lütfen Linçlemeyin olayların özünü ve özellikle sinir olduğum yanlarını bahsediyorum zaten. İnsan günde yarım saat spor yapmaya bazen erinirken eğile kalka kadına her gün çıkıp yaptırmak içimden gelmeyebilir değilmi? Bi zorunluluk gibi, kaldıki eşime de yaranamıyorum böyle konularda
Demekki sitede birçok hanımefendi şu yargı dağıtanlarınız; her gün Kv ye gidip görüşüyor bakıyor sıfır şikayet
Bakın kimse ay ne güzel olmuş hemen gideyim de kayinvalideye bakayım demez zaten. Kötü bir durum, haklısınız.Ayrıca depresyon teşhisim var sabahları ilaç alıyorum doktor bu ay tekrar gel dedi gün içinde bazen hiçkimseyle görüşmeyi bırak telefonda konuşmak aramak bile istemiyorum kendi dertlerimle savaşırken bide her gün kv çıkıp günde bi saat spor yaptıracağım Her gün? Hanginiz her gün kv bakıyor söyleyin fikir verin işte bana o zaman nasıl düşünmeliyim bende
Sizin çözüm öneriniz nedir ? Cidden cok merak ettimHayır ben hepimizin yaşlanacağının farkındayım Allah hiçbirimizi ele ayağa düşürmesin demek istediğimi anlatamıyorum, soruyorum sizlere hepiniz bunu normal mi buluyorsunuz gerçekten özel hayatımız kalamayacak tahmin edersiniz şuan bile haklı olarak annesinde tüm gün aklı yüzü hep asık bana ilgisi hiç yok bu günler geçer diye elbet beklerim hastalıkta sağlıkta diyoruz sonuçta ama ömür boyunca ben her gün her gün nasıl bakayım hanginiz bi gün artık of çekmez?
Ayrıca depresyon teşhisim var sabahları ilaç alıyorum doktor bu ay tekrar gel dedi gün içinde bazen hiçkimseyle görüşmeyi bırak telefonda konuşmak aramak bile istemiyorum kendi dertlerimle savaşırken bide her gün kv çıkıp günde bi saat spor yaptıracağım Her gün? Hanginiz her gün kv bakıyor söyleyin fikir verin işte bana o zaman nasıl düşünmeliyim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?