- 3 Şubat 2018
- 25.507
- 109.876
- 598
Hayır ben hepimizin yaşlanacağının farkındayım Allah hiçbirimizi ele ayağa düşürmesin demek istediğimi anlatamıyorum, soruyorum sizlere hepiniz bunu normal mi buluyorsunuz gerçekten özel hayatımız kalamayacak tahmin edersiniz şuan bile haklı olarak annesinde tüm gün aklı yüzü hep asık bana ilgisi hiç yok bu günler geçer diye elbet beklerim hastalıkta sağlıkta diyoruz sonuçta ama ömür boyunca ben her gün her gün nasıl bakayım hanginiz bi gün artık of çekmez?
Mesele of cekmek degil. Ama bu günün gelecegini hic mi hesap etmediniz? Benim kayinvalidemi ve kayinpederimi yanimiza aldik. Yaslilar, yalniz kalmasinlar diye. Kendi islerini görüyorlar cogu zaman. Ama doktora ve hastaneye genelde ben götürüyorum, cünkü esim bütün gün calisiyor. Bir ihtiyaclari olsa gündüz ben ilgileniyorum. Esim de evde olunca. Bu arada benim de 3 cocugum var. Endise etmenizi anliyorum, ama bu fizioterapi isleri yapilmasa daha da kötüye gidiyor ve tamamen sandalyeye mahkum kalabilir. Esinizle planli hareket etmeniz lazim. Herseyi siz üstlenemiyorsaniz bile, ona göre onun yardim etmesi lazim. Ve sunu da ekleyim:
Esinizle olan iliskinizi bu durumlardan ayri tutun. Esiniz size karsi ilgisizse bunun suclusu annesi degil. Bizim de bir sürü sorumluluklarimiz var, ama birbirimize vakit ayiriyoruz. Böyle durumlari Esinizle suclamadan konusun