• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine ben Allah rızası için sadece fikirleriniz lazım

eşim işten akşam altı gibi geliyor akşam sporunu o belki yaptırır ama sabah ve öğlen tabi asıl yapılması lazım hergün ben yapacağım bu durumda kötü olmasını istemiyorum elbette ama böyle nasıl olur
İşte çalışmıyorum eşim yüz defa günde sürekli arar artık anneme çıktınmı sporunu yaptınız mı diye bizim özel hayatımız çok azalacak tüm gün aklı çoğunlukla annesinde olacak ben ne yapayım? Ayrıca doktor ömür boyu her gün sporunu yapması lazım diyor hanginiz çekerdi bunu
çok abarttığınızı düşünüyorum

Siz yıllarca her gün gidip baktınız herhalde fiziksel olarakda spor yaptırdınız demekki bu kadar rahat önyargılı konuşuyorsunuz.
Valla ben uzakta sandım üst katınızdaymış. Sanki sırtınızda taşıyacaksınız abartmışsınız al tarafı 1 saat kendi hayatım kendi hayatım deyince bende uzak mesafe, artı 2-3 saat süren egzersizler sandım.

İşte çalışmıyorum eşim yüz defa günde sürekli arar artık anneme çıktınmı sporunu yaptınız mı diye bizim özel hayatımız çok azalacak tüm gün aklı çoğunlukla annesinde olacak ben ne yapayım? Ayrıca doktor ömür boyu her gün sporunu yapması lazım diyor hanginiz çekerdi bunu
Bi de bayıl istersen Feriha:D
Amma büyüttünüz gerçekten. Bu hareketler günde 5-6 saat mi alıyor? Çok mu yorucu, fiziksel olarak gücünüz mü yetmiyor? Nedir sizi bu kadar geren? Öyle ise zaten profesyonel biri yaptırmak zorunda. Yok çekemem derseniz o zaman boşanın madem, eşinizin boşanmasını beklemeyin.

Ayrıca depresyon teşhisim var sabahları ilaç alıyorum doktor bu ay tekrar gel dedi gün içinde bazen hiçkimseyle görüşmeyi bırak telefonda konuşmak aramak bile istemiyorum kendi dertlerimle savaşırken bide her gün kv çıkıp günde bi saat spor yaptıracağım Her gün? Hanginiz her gün kv bakıyor söyleyin fikir verin işte bana o zaman nasıl düşünmeliyim bende

Siz yıllarca her gün gidip baktınız herhalde fiziksel olarakda spor yaptırdınız demekki bu kadar rahat önyargılı konuşuyorsunuz.

Ön yargılı değilim hanım efendi bakmak zorunda da kalabilirdim bilemeyiz değil mi? Şimdi siz yapamayacaksınız diye kimse yapamaz anlamına mı geliyor? Ama sonuçta var değil mi yardımcı olan insanlar, herkes sizin gibi düşünmüyor demek ki. Hani uzak bölge olsa, saatler alsa her gün gitmenin sözünün verilemeyeceğini anlarım. Üst kattaysa gün içinde 1 saat mutlaka ayarlanır diye düşünüyorum ben sadece.

Eşinizle paslaşın bir o bir siz yaptırın alın size spor zaten... bencil buldum sizive ailenizi. Bazen biz hep genç kalıcaz yaşlılık hiç uğramayacak gibi sanıyoruz ama zaman geçiyor.Eşiniz tek çocukmş o zaman o yaptıracak her gün... Ama eminim bu seferde anasında çok vakit geçiriyor evimize vakit ayırmıyor olur.

Lütfen Linçlemeyin olayların özünü ve özellikle sinir olduğum yanlarını bahsediyorum zaten. İnsan günde yarım saat spor yapmaya bazen erinirken eğile kalka kadına her gün çıkıp yaptırmak içimden gelmeyebilir değilmi? Bi zorunluluk gibi, kaldıki eşime de yaranamıyorum böyle konularda

Gayet haklısınız. Kv iyi bir insan olabilir ama istemiyorsanız yapmak zorunda değilsiniz. Bu sizin göreviniz degil oğlu baksın. Eğer isterseniz ev işlerinde arada yardımcı olabilirsiniz.

Lütfen Linçlemeyin olayların özünü ve özellikle sinir olduğum yanlarını bahsediyorum zaten. İnsan günde yarım saat spor yapmaya bazen erinirken eğile kalka kadına her gün çıkıp yaptırmak içimden gelmeyebilir değilmi? Bi zorunluluk gibi, kaldıki eşime de yaranamıyorum böyle konularda
haklı yanlarınız muhakkak vardır doğrudur ama şöyle düşünün hayat bu bugun ona yarın size. bu sekılde yaklasmak vicdanınıza sığıyorsa devam edin bugunlerın yarını yarınlarında bugunlerıde vardır unutmayın.

Demekki sitede birçok hanımefendi şu yargı dağıtanlarınız; her gün Kv ye gidip görüşüyor bakıyor sıfır şikayet 🙏🏻

Anlamadığınız şey kocanızın annesine bakacak kimsesi yoksa ne yapacak adam, bahsettiğimiz şey sağlık keyfi değil
Ayrıca sporu yaptırmazsanız daha kötü olacak yürüyemezse üst katta ayrı yaşar mı sanıyorsunuz?
Sizin yanınıza iner birlikte yaşamak durumunda kalırsınız. Hep siz yapın demiyor kimse ama elinizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacak gibi de görünmüyorsunuz.

Ayrıca depresyon teşhisim var sabahları ilaç alıyorum doktor bu ay tekrar gel dedi gün içinde bazen hiçkimseyle görüşmeyi bırak telefonda konuşmak aramak bile istemiyorum kendi dertlerimle savaşırken bide her gün kv çıkıp günde bi saat spor yaptıracağım Her gün? Hanginiz her gün kv bakıyor söyleyin fikir verin işte bana o zaman nasıl düşünmeliyim bende
Bakın kimse ay ne güzel olmuş hemen gideyim de kayinvalideye bakayım demez zaten. Kötü bir durum, haklısınız.
Ama kadının başka kimsesi yok. Öyleyse ya eşiniz tamamen ilgilenecek, ya parasıyla yaptiracaksiniz ya da paylaşarak yapacaksınız. Başka çözüm öneriniz var mı? Sizin rahatsız olduğunuz günlerde eşiniz yaptırsın. Herkes beraber yapın diyor zaten. Kimse tamamen alın, bakın demiyor. Ya da haftada birkaç gün terapist, birkaç gün eşiniz yapsın o zaman.

Hayır ben hepimizin yaşlanacağının farkındayım Allah hiçbirimizi ele ayağa düşürmesin demek istediğimi anlatamıyorum, soruyorum sizlere hepiniz bunu normal mi buluyorsunuz gerçekten özel hayatımız kalamayacak tahmin edersiniz şuan bile haklı olarak annesinde tüm gün aklı yüzü hep asık bana ilgisi hiç yok bu günler geçer diye elbet beklerim hastalıkta sağlıkta diyoruz sonuçta ama ömür boyunca ben her gün her gün nasıl bakayım hanginiz bi gün artık of çekmez?

Ee napsın kadın sizden başka kimse yoksa yapacak ?
Çalışmıyormussunuz zaten günde 1 saatinizi üst kata ayırsanız ne kaybedersiniz ? Eşiniz izinli olduğu günlerde yaptırır zaten.

İşte artık önereceğim zaten bazı günler akşam gelince sen yaptır bazı günler sabahtan ben gider yaptırırım ama ben kendime bazen tahammülü olmayan insanım yoksa maksatım kv bakmamak falan değl kötülük DEĞİL

Hayır ben hepimizin yaşlanacağının farkındayım Allah hiçbirimizi ele ayağa düşürmesin demek istediğimi anlatamıyorum, soruyorum sizlere hepiniz bunu normal mi buluyorsunuz gerçekten özel hayatımız kalamayacak tahmin edersiniz şuan bile haklı olarak annesinde tüm gün aklı yüzü hep asık bana ilgisi hiç yok bu günler geçer diye elbet beklerim hastalıkta sağlıkta diyoruz sonuçta ama ömür boyunca ben her gün her gün nasıl bakayım hanginiz bi gün artık of çekmez?
Sizin çözüm öneriniz nedir ? Cidden cok merak ettim

Sürekli siz mi bakacaksınız tüm gün, yoksa 1 saat egzersiz mi yaptıracaksınız? Yapamam diyorsanız yapamazsınız eşiniz halletsin o zaman illa gün içerisinde mi olması gerekiyor egzersizlerin?

Dünya maalesef sadece kendi hayatımızdan ibaret değil yoksa hepimizin kendi hayatı var. Annem vefat ettiğinden beri babam yalnız mesela, erkek kardeşimde var ama yüzünü gören cennetliktir. Her gittiğimde babamı göremiyorum işlerden, orayı temizle burayı topla derken, gidiyorum yorulup eve dönüyorum, ertesi gün işe gidiyorum.

2 tane evim var anlayacağınız. Orayı da düşünmek zorundayım. Ameliyat oldu benim evimde kaldı. Ki 15 dakika yürüme mesafesinde evlerimiz. Yarının ne olacağı belli değil başka bir sağlık sorununun çıkmayacağının garantisi yok. Kendi hayatımız var diye tek başına mı bırakacağım Allah korusun. Bir de ben çalışan insanım, bir tane de okullu çocuğum var, ayrıca bende ilaç desteği alıyorum, yani söyledikleriniz sizinle alakalı, bana göre sizin abarttığınız kadar büyük bir mesele değil ama yapmak istememeniz sizin tercihiniz.

Son düzenleme:
İlla linçleyeceksiniz değil mi? Ben yaşlanacağımın farkındayım sanki kv eziyet ediyorum 😅 hepiniz her gün giderdiniz yaptırırdınız yani
Mesele yemek temizlik değil onları zaten yapacağım vereceğim onda yada bizde yiyeceğiz ama bide bu spor olayı çıkınca siz düşünmez misiniz benim eşimle tüm günüm baş başalığım falan hiç kalmaaycak diye? Her gün aklınız ve dee fiziksel olarakda tabi bedeniniz kv de olacak yani

Hastanede kaç gün yanında kaldım sporunu bikaç defa yaptrdım zaten ama insan gerçektrn yoruluyor arkadaşlar

Back