Yine bayram ve kaynana!

Umarım okur çocukları ve kendi için istediği hayatı yaşar yani umarım

Handaze en onemli kisim hukuk kazanman.
Plur da hukuk kazanirsan okuyabilmen icin kocanin gozunu boyaman lazim
Cok para kazanacağım, annenin evini yaptiracagim diye yaglayip balla ki seni okula gondersin. Ise girince bosanirsin, o zamana kadar arayi bozma

Belki okul bitene kadar çocukları babaya vermeyi düşünüyordur baska türlü imkansız

Belki okul bitene kadar çocukları babaya vermeyi düşünüyordur baska türlü imkansız
Bu babaya çocuk mu verilir.
Adam anaları başlarındayken bakmıyor. Yapacağı Bi işe girip eve yiyecek almak onu bile yapmıyor. Ancak bakarsa babaneye bırakılır. Hiç değilse köy yerinde yedirecek şey var.

Bu babaya çocuk mu verilir.
Adam anaları başlarındayken bakmıyor. Yapacağı Bi işe girip eve yiyecek almak onu bile yapmıyor. Ancak bakarsa babaneye bırakılır. Hiç değilse köy yerinde yedirecek şey var.
Kafasına koymuş baksana açtıgı konuya. Fikir isteyeceği yer kaynana mı.
Bizim hayırsız babaların yaptıgı gibi çocuklar büyüyünce çıkar gelir kuzularım diye hepsi biter

Kafasına koymuş baksana açtıgı konuya. Fikir isteyeceği yer kaynana mı.
Bizim hayırsız babaların yaptıgı gibi çocuklar büyüyünce çıkar gelir kuzularım diye hepsi biter
Valla ne ana ana ne baba baba kimse kusura bakmasın. Çok okumak istiyorduysan hemen gitmeseydin kocaya. Benim çocuklarım böyle beslenemeyecek gider gerekirse merdiven silerim ev temizlerim su satarım ya . Oturmuş evde ruj sürüyor. Hiç öyle güçlü kadın ayakları kesmiyor beni.

Hadi kocaya gittin bi hata ettin iki tane çocukla da tüy dikmiş.
Bu azimle başka neler başaracak bakalım

Bosanacagin adamın ailesinden yardım beklemek ayrı bir mesele, onlarin yanına eninde sonunda gidecek olup, kurban işine girişmek ayrı bir mesele...bana biraz absürt bir durum gibi geldi.
Ayrıca, eşim iki çocuğuma da bakabilecek durumdaysa ki, baba ise tabii ki bakacak bir zahmet yaridmaiz 2 saat hallediversin, Kv. arasa ne aramasa ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…