Yine bayram ve kaynana!

İnş iyi yerler kazanırsınız, hepsi de arkanızdan bakar kalır. Sınav sonucunuzu bizimle de paylaşın
Çok teşekkür ederim paylaşırım
Ya arkaşım kurban sizin de değil mi
Parasını verdim Onlar işleri halletsinler bende onların emeğini mi yiyeyim bu mu
Ya kesmeyin yada üzerinize düşeni yapın
İki küçük çocukla yapamıyorum deyin
Kurban kesme zaten erkekler yapacak paya gelince de mecbur tabi ben ve onlar beraber pay edilecek mecbur orda olacağım benim hayiflandigim konu beni insan yerine koymayıp üstüne de benden hizmet beklemeleri

Çocuklarınızın babası varken neden kaynana ilgilensin ki? Siz yokken babaları var,babaları yokken de siz varsınız,diğerleri dış kapı mandalı.

Bayram seyran konuları önemsiz. Delil toplarken (aldatılma üzerine delil topladığınızı varsayıyorum) sadece dümdüz foto çekmek yetmiyor haberiniz olsun,eşiniz sonrasında bu fotolar kurgu,mesajları bana eşim attı diyebilir. Bu yüzden tel numaraları görünecek şekilde video çekmeniz gerekir bilginiz olsun.

Yorumlarda okudum . Boşanmak için delil dediniz ihanet vs var . Ve siz hala 2 çocukla insanlara yardıma mı koşuyorsunuz . Belirli bi zamandan sonra insanlar bnu görev olarak algılıyorlar yani alıştırmışsınız , nasılsa geliyor modu olmuş . Bayram sabahı gidin neden bi gün önceden gidiyorsunuz ki pay kısmı Kurban kesildikten sonra tartı ile yapılıyor zaten herkes eşit payını aşıyor çekiliyor siz sadece sabahtan gerekli poşet kova çuval vs vs ihtiyaçlarınızı götüreceksiniz . Hafî diyelim gittiniz bi gün önceden yapmayın bir şey . Çocuklarınıza bakmak en büyük iş zaten .

Biliyorum teşekkür ederim.
Ama yardıma ihtiyacımız olduğu zaman yakınımızda kiler olmayacaksa ne anlamı kalıyor ki

Teşekkür ederim o kadar haklısınız ki maalesef öyle bende öyle bir etki bırakıyorlar ki bu sefer yapmadığım da vijdan azabı gibi geliyor

Yardıma ihtiyacınız yokmuş ama,babaları bakmış ondan dedim ben. Babaları olmasa elbette haklısınız.
Babalarınin aklı bir karış havada maalesef çocuklara arabada bakmayıp eve getirmişti geldiğimde çocuklar mutfakta bütün yemekleri dökmüşlerdi buda oturmuş telefonla uğraşıyor kısacası guvenmiyorum.

Zaten adamı gözden çıkarmissin yolun belli neden ne düşüneceği ne olacağı senin için önemli ki?Kv senin girdiğin sınavı ciddiye almıyor ondan dolayı sormuyor Temizleme zaten ne münasebet yatağa mi bağımlı,eli kolu mu tutmuyor?Boşver bahane bul son gün gidersin

düşsün.
siz ortak mı kesiyorsunuz?
bir gün önce gidince kesilmeyen kurbanı nasıl pay edeceksiniz. illa bayram günü kesilecek.
İşte koca problemli olunca adam yarın gidelim diyor ben yok bayrama gidelim dedim diye o zaman gelme diye kavga çıkardı

Haklısınız aslında büyük çocuğuma tuvalet eğitimi verecem yarın baslicam o zaman onu bahane edeyim bari gerçi bahane de olmaz bu sefer birşey de diyemez

İşte koca problemli olunca adam yarın gidelim diyor ben yok bayrama gidelim dedim diye o zaman gelme diye kavga çıkardı

valla ben olsam madem adamı gözden çıkarmışım tamam gelmem sen git derdim.
siz tam olarak boşanmak istiyor musunuz?
istiyorsanız size ne kurbanlarından adamın tribinden kavga çıkarmasından.

ne görüyorsanız onu gösterin. Bayram sabahı gidip etlerinizi halledin dönün.

valla ben olsam madem adamı gözden çıkarmışım tamam gelmem sen git derdim.
siz tam olarak boşanmak istiyor musunuz?
istiyorsanız size ne kurbanlarından adamın tribinden kavga çıkarmasından.
Boşanmak istemesem inanın avukat işine girismezdim hemde yüzüğümu satıp ta sadece anlamasın istiyorum ve de çıkaracagi kavgadan korkuyorum

Ya arkaşım kurban sizin de değil mi
Parasını verdim Onlar işleri halletsinler bende onların emeğini mi yiyeyim bu mu
Ya kesmeyin yada üzerinize düşeni yapın
İki küçük çocukla yapamıyorum deyin
Bu seneye kadar hep gitmis değerini bilmemisler ama. Temizliğine kadar yaptim falan demiş.

Boşanmak istemesem inanın avukat işine girismezdim hemde yüzüğümu satıp ta sadece anlamasın istiyorum ve de çıkaracagi kavgadan korkuyorum

fiziksel şiddet var mı?
varsa gidin tabi göz göre göre dayak yemek akıllılık olmaz.
anlamasın diyorsanız biraz daha sıkın dişinizi ama gidince evi falan temizlemeyin çocuklarınızla meşgul olun bayram günü de etlerle ilgilenir dönersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…