- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.193
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
İşte bağlandığı an siz istemiyorsunuz yani sevilen, vazgeçilmeyen olmak istiyorsunuz bu mesajınızda yine aynısını anlıyorum. O adamlar devam etmek istemiş belli ki siz bitirmişsiniz.Ama o son örnekteki adam farklı. Adamın size bağlanmadığını biliyorsunuz, Instagram üzerinden farketmişsiniz bunu. Olayın üstüne gidip bir de mesaj atmışsınız kadına. Olay büyümüş ama siz hala adamla görüşmeye devam etmişsiniz. Mesela o an ya böyle böyle bir şey varmış benim de yeni haberim oldu. Size mutluluklar deseniz eminim şu an daha iyi hissederdiniz ama siz tercih edilen taraf olmak için sınır çizememiş kendinizi kaosa sürüklemişsiniz. Şimdi de biraz bunun pişmanlığını ve sancısını görüyorum. Ben uzman değilim nasıl çözüleceğini bilmiyorum yardım almanızda çok büyük fayda var, psikoloğun da size yardım edebilmesi için bence önce sizin kim olduğunuzu ne istediğinizi bulmanız. Ve önce kendinizi sevmeniz.Dedikleriniz çok haklı.
Ama fuckbuddy ilişkilerimin çoğunda baglanmadim. Aksine bir daha görüşmek istemeyen de ben oldum. Ama o kişilerle karşılıklı olarak ne olduğumuzu biliyorduk.
Son örnekte misal adam hiç o şekilde davranmıyordu...
Pina, burada yazılan yorumlar bile o kadar iyi geldi ki.M Meredith Grey kafanda ne var, ne yapmak istiyorsun. Duygusal bir ilişki mi yaşamak, takılmak mi. Sana gerçekten nasil yardımcı olabiliriz, bizden ne konuda fikrimizi istiyorsun.
Peki, şu şemalar şema terapi olayları falan da yalan yani. Açıklayın da şu bilimsel yorumunuzu psikoloji dünyası çalkalansın ayol :)Kucukluk travmalarım Anadolu'dan Avrupa'ya yol olur.
Hiç babama benzeyen adamları seçmedim.
Absurd ilişkiler yaşayıp geçmişime de suç bulmadım.
Her eyleminizi muhakkak bir şeye baglamlandirmak insanı sütten çıkmış ak kasiga çevirecekse, suç ve cezayı da kaldiralim o vakit.
Senin karakterin bu.
Bu şekilde yaşamaktan mutlusun.
Seni ovsunler, güzel bulsunlar, sevişsinler felan fisman.
Bu kadar yani :)
haydaaaPina, burada yazılan yorumlar bile o kadar iyi geldi ki.
Sanırım içimdeki şu adama duyduğum öfkeyi söküp atabilsem en azından bir süre rahatlayacağım. Bunun da caresi kendimi sürekli bir şeylerle meşgul etmek olsa gerek.
Ceycey benim babam aşırı zor adamdı.Babayla büyük sorunlar yaşayınca böyle hayatlar mı yaşıyoruz? Daha önceki konularınızda büyük tepkiler aldınız siz de bu konuyu açıp aaa haklısınnn dememizi istiyorsunuz. Ben hiç baba görmedim sayılır ha zorluklar yaşadım ama önüme gelen erkeği de almadım hayatıma. İnanmadım bu konuya kimse kusura bakmasın. Gayet mutlu mutlu senelerce anlattınız maceralarınızı
Pardon? Gerçekten anlayamıyorum.haydaaa
e şimdi noldu? babaya bağlı değil miydi tüm bunlar? o kadar psikologçuluk oynandı burada
rahatladıysanız ne mutlu..
Ben hiç yaşamadım aynen babalı hayatı. Evde sokakta gayet özgürdüm nereye gidiyorsun gidersen yanlışa düşersin diyecek kimse de yoktu. Ama kafamı kullandım kitap okudum bol bol önemli filmleri izledim kaliteli 2 arkadaşla vakit geçirdim .kardeşim de yoktu paylaşım yapacak kendi kendimin arkadaşı kardeşi oldum. Hayatı erkekten ibaret insanları hiç bir zaman anlamadım anlamayacağımm da. Tek başına mutlu olmayı bilmeyen 2 kişiyle de olamazCeycey benim babam aşırı zor adamdı.
Küfür, dayak..
Ama tercihlerimden ötürü hadi beni haklı görün bakın benim babam böyle bir adamdı demedim.
Babam şu hayatta babalığı hakeden bir adam değildi.
Ne iyi bir koca oldu, ne de iyi bir baba.
O halde tüm yanlışlarima bahanem hazır.
Benim babam senin babanı döver olayı mı sbdhshdhs :)Peki, şu şemalar şema terapi olayları falan da yalan yani. Açıklayın da şu bilimsel yorumunuzu psikoloji dünyası çalkalansın ayol :)
Hıım siz de benim gibi kardeşiniz olduğunu eve gelen mahkeme celbinden öğrendiniz, babaannenizle-dedeniz sizi almaya gelen annenize kapıyı açıp vermediler anneniz kapıya polislerle dayandı vs vs. Aynı olayları yaşadık ya hani ondan aynı tepkileri vermemizi bekliyoruz :)
Biraz şema terapi kitapları okuyun ya da internette 5 dakika arastırsanız bile yeterli :)Benim babam senin babanı döver olayı mı sbdhshdhs :)
Oturup seninle babadan çilekeslik yaristiracak değilim. Babam babanın ne bir gömlek altı ne bir gömlek üstü
Ayrıca bilimsel yorumunu geçmişten gelen baba sendromuna baglayarak bilim dünyasını yeterince calkaladigin için bana fırsat kalmadı
Ben düzeltemeyeceğin bir şeyin olduğunu düşünmüyorum güzelim. Bağlanma problemleri olabilir belki, kaygılı bağlanma gibi.Çok klişe olacak ama bazen kendimde Borderline Kişilik Bozukluğu olduğunu düşünüyorum.
Olmuş ama onu sıkıcı bulup terketmişBen şunu merak ettim. Daha önce hiç sevgiliniz oldu mu? Yani böyle fuckbuddy falan değil, bildiğin sevgili?
Oldu tabii ki. Yazmışım ya zaten.Ben şunu merak ettim. Daha önce hiç sevgiliniz oldu mu? Yani böyle fuckbuddy falan değil, bildiğin sevgili?
yahu hayır canım hayır.Pardon? Gerçekten anlayamıyorum.
Sanırim fark etmeden şey yazmışım babam harika bir baba yuppi falan.
canım özünde haklı olabilirsin ama sence de biraz sert kaçmamış mı yorumun?Babayla büyük sorunlar yaşayınca böyle hayatlar mı yaşıyoruz? Daha önceki konularınızda büyük tepkiler aldınız siz de bu konuyu açıp aaa haklısınnn dememizi istiyorsunuz. Ben hiç baba görmedim sayılır ha zorluklar yaşadım ama önüme gelen erkeği de almadım hayatıma. İnanmadım bu konuya kimse kusura bakmasın. Gayet mutlu mutlu senelerce anlattınız maceralarınızı
yani her insan aynı fikire onay vermek zorunda değil. benim fikrime katılmayanlar beni yargılayacak size katılmayan sizi yargılayacak. ve bu dünya yok olana kadar devam edecek. buna takılmayın. mesele insanların sizi yargılaması değil,ha öyle bile olsa yargılayan kadar yargılamayıp , evlilik dışı ilişkiye sıcak bakan çok insan da var. değil mi?Absolut, burada bu kadar zaman geçirip evlilik dışı ilişkiye girenleri yargılayan yorumları görmediğini söyleme lütfen.
Ayrıca teşekkür ederim üzgünken, kendimi küçük düşürdüğüm gibi ifadeleri barındıran yorumunu yaptığın için.
bilmediğim için soruyorumSordum psikoloğuma borderline olduğumu düşünüyorum, sizin fikriniz nedir diye. Danışanlarımı etiketlemis gibi olmamak adına koyduğum tanıları söylemiyorum dedi. Sanırım bu dediği o zaman saçma gelmiş olacak ki gitmeyi bırakmışım.
Pardon gözümden kaçmış. Bence fuckbuddy falan yerine sevgili edinirseniz daha mutlu olursunuz. Cinsellik desen o sevgiliyle de yaşanır zaten.Oldu tabii ki. Yazmışım ya zaten.
Ee babamla ilgili durum kişilik bozukluğuna da yol açmış olamaz mı?yahu hayır canım hayır.
ama siz kötü ilişkilerinizi babanıza bağlamadınız mı, şema demediniz mi, ona bağlanıyorum bundan olmuyor vs babam şöyle böyle demediniz mi? en sonunda kişilik bozukluğum olduğunu düşünüyorum???? demediniz mi....
sizin tüm derdiniz kendiniz sanırım. bende başka bir açıklama bulamıyorum. üzerinize kılıf buluyorsunuz. ha illa çıkmazdaysanız ki olabilir, psikiyatr veya psikologtur bunun çözümü. buradan sadece yazdıklarınıza göre yorum yapabiliriz.
ayrıca öğrenmişsiniz bir şema şema şema tutturmuş gidiyorsunuz.
Sevindim. Git arkadaşlarınla gez, film izle, aklına geldikçe bir uğraş bul ve lutfen kendine biraz değer ver. Babandan dolayi erkeklerden intikam alır gibi yasayarak bu hayat çekilmez. Dogru düzgün bir ilişki yaşa, ilişkiye heyecan katmak sizin elinizde, manotonlastirmayin. Gezin eğlenin. Her zaman genç olmayacaksın, değişmezsen sonunda yalnız kalacaksın. Yalniz olmasanda cok mutsuz.Pina, burada yazılan yorumlar bile o kadar iyi geldi ki.
Sanırım içimdeki şu adama duyduğum öfkeyi söküp atabilsem en azından bir süre rahatlayacağım. Bunun da caresi kendimi sürekli bir şeylerle meşgul etmek olsa gerek.