Yine Aynı Bataklığa Saplanıyorum

Evet oldu tabi ama yıllar önceydi
Üzüldüm ağladım gururum kırıldı
Biz iki kadın telde birbirimize girdik o şerefsiz onun yanında sadece seyretti koltukları kabarmıştır pisliğin nasıl benim için birbirlerine girdiler diye adi köpek
Ben kadına yazmamıştım zaten ona yazdım direk hiç mutlu olama vs gibi şeyler
Karı fırladı kudurmuş it gibi saldırdı bana .oysa boynuzlanan o
Gitti evlendi iki çocuk yaptı
Öyle yaşıyorlardır şimdi bilmiyorum ilgilenmiyorum artık tabi
Ondan sonra daha büyük aşklar yaşadım bu olayı çoktan geri de bıraktım
Zamanla hersey geçer
Üç günlük dünyada kendimi bunlar için üzemem onlar kim ya

Yazdıklarınızı okumak o derece iyi geldi ki.
Insan sadece kendi yaşamış gibi hissediyor o durumu malum yaşarken.
Meğersem diger kadin manyak demek de klişe erkek yalanlarindan biriymiş.

Aynen benim içinde öyle demiştir zaten takıntılı manyak vs
Bir kendileri akıllı zaten ya valla gerçekten nefret ediyorum bu tiplerden
Üzüldüğüme üzülüyorum artık
İnsan yaş geçtikçe hayatın kıymetini anlıyor 3 günlük dünya için elalemin adamlarına üzülmek çok saçma geliyor
Aşk sevgi güzel şeyler ama kimseye bağımlı olmayacaksın bu hayatta
Yanlışını mı gördün sakince ayrılacaksın hiç olay yaratmaya gerek yok

Aynen öyle. Evli adamlarda sevgili yaparken karım hasta derler evliliğimiz kağıt üstünde derler çocuk için katlanıyorum derler. Hepsi de yalandır tek amaçları kaçamak yapıp macera yaşayıp eve geri dönmektir

Benim 20lerimin ilk yarisi cok cilgindi. Suan o hallerimle alakam yok. Hatta cok sasiriyorum. O yaslarda eski sevgilimle benden onceki sevgilisi her kisa sureli ayriligimizda birlikte oluyolardi. Kiza da mesaj atmis benim icin deli manyak biseyler demis. Ben bunu gordum. Kiza hicbisey yapmadim. Cok kalabalik bir sokakta cocugu yaklasik yarim saat falan dovdum. Yorulana kadar. Telefonu gozlugu falan kalmadi. Her gecen kadin da alkisladi ben gazi aldikca daha cok dovdum. Sokak kalabalik olmasa o da siddet uygulardi sanirim. Sonra terkettim. Gitti baskasiyla oldu. Simdi hayal meyal hatirliyorum olaylari o ben degilmisim gibi. Kendime yakistiramiyorum. Bir an geliyo bu ben degilim diye bir surece giriyorsunuz. Herseyden arindiginiz ve kendinizi affettiginiz bir an...Sonra ozunuze donuyorsunuz. Birakin bu yaptiklarinizi kendinizi affedin. Baba aile kim varsa...gecmisten alin dersleri yola devam. Daha fazla istemediginiz durumlara sokmayın kendinizi. O adamla kadin yatakta nasil oldugunuza kadar kritik etmislerdir buyuk ihtimalle. Salin gitsin o yuzden.

Yorumların tamamını okumadim ancak ben de seni az çok buranın dışından da tanıyorum ve bunların dışında ne kadar başarılı olduğunu biliyorum.
Kariyerine ve eğitimine verdiğin özeni kendine vermen gerekiyor anna.
İnanılmaz güzel ve alımlı bir kadınsın.
Seni değersizleştirecek adamı da bir bakışta tanırsın da eminim. İşte bunu anladığın anda ay totom de dön arkanı git.
Baba sorunları için bir şey diyemem. Bunun için gerçekten iyi bir terapiye gitmelisin..

Bu adamla ilk tanıştığım an aslında ne mal olduğunu biliyordum. Buram buram bağırıyordu.
Ama iç sesimi vs susturup olağanüstü yakışıklılığına, beni deli gibi eğlendirmesine odaklandım. Belki kapanma döneminde olmamız da etkiledi. Çünkü polis olduğu için rahatça her yere, her saatte gidebiliyorduk.

Bu arada sizin güzelliğiniz yanında bizim esamemiz okunmaz efenim :)

Şemalar hakkında epey bilimsel kitap okudum. Aslinda neyin neyden kaynaklandigini biliyorsunuz. Ama degisime direniyorsunuz gibi

Şemalar hakkında epey bilimsel kitap okudum. Aslinda neyin neyden kaynaklandigini biliyorsunuz. Ama degisime direniyorsunuz gibi
Direnmiyorum da nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Bu şey gibi aşırı dağınık odanızı toplamaya nereden başlayacağınızı bilemeyip, bir türlü başlayamamak gibi..

Direnmiyorum da nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Bu şey gibi aşırı dağınık odanızı toplamaya nereden başlayacağınızı bilemeyip, bir türlü başlayamamak gibi..

Bahane bulmayı bırakıp işin başına geçersin ve dağınık odanın, neresinden toplanmaya başladığının bir önemi olmaz. Oturduğun yerden kalk ve oturduğun yeri toplayarak başla yani koltuğu yani şu anki ilişkiyi, yani kestirip at görüşme kurallandır kendini, prensipler edin.

Bahaneler bahaneler Annacım... Can sıkıntısı anında bir whtspp mesajı kadar uzağında bu alışkanlığın Annacım, nasıl olsa dayanamam yazarım inancını taşıdığından, kendi iç sıkıntınla baş edemeyeceğin fikrinden, kabullendiğin yenilgiden, öğrendiğin çaresizlikten Annacığım.

Oturduğun yerden başla toplamaya. Anladın muhakkak?

Valla konu sahibesi saplanma engelle kendini

Eskiden görüştüğü tüm erkekleri engelle/sil, kendini iyileştirmeye kararlı ol önce. Gerçekten iyileşicem diyorsan kendine yardımcı ol.

Bir süre kimseyle görüşme, dikkatini işine ver mesela, yeni bir spora başla, hobi edin hayatını doldur.

Sonra da terapist değiştir madem bundan fayda göremedin. Bu şekil devam edersen başına iş açıcaksın fiziksel şiddete uğrayabilirsin, hastalık kapabilirsin, çok daha kötüsüne uğrayabilirsin etraf manyak dolu Lütfen saçma dçsapan tiplerle görüşme artık, böyle giderse başın derde girecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…