- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.251
- 34
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Evet oldu tabi ama yıllar önceydiMuhtemelen diğer kadına da benim için manyak bu kadın diye söylemiştir.
Yani adam polis, ablası savcı. Kurtulmak istese kurtulurdu. Ama adam çok iyi bir manipülatördü.
Ara ara acaba kadına yazmakta, o son büyük kavgamızda ben mi hataliydim, ben mi her şeyi büyüttüm diye düşünürken buluyorum kendimi.
Peki siz o olaydan sonra kendinizi kötü hissettiniz mi? Gururunuz kırılmış gibi, ben kötü hissederken onlar belki şu an laylaylom takılıyorlar diye düşündüğünüz oldu mu? Olduysa nasıl aştınız?
Yazdıklarınızı okumak o derece iyi geldi ki.Evet oldu tabi ama yıllar önceydi
Üzüldüm ağladım gururum kırıldı
Biz iki kadın telde birbirimize girdik o şerefsiz onun yanında sadece seyretti koltukları kabarmıştır pisliğin nasıl benim için birbirlerine girdiler diye adi köpek
Ben kadına yazmamıştım zaten ona yazdım direk hiç mutlu olama vs gibi şeyler
Karı fırladı kudurmuş it gibi saldırdı bana .oysa boynuzlanan o
Gitti evlendi iki çocuk yaptı
Öyle yaşıyorlardır şimdi bilmiyorum ilgilenmiyorum artık tabi
Ondan sonra daha büyük aşklar yaşadım bu olayı çoktan geri de bıraktım
Zamanla hersey geçer
Üç günlük dünyada kendimi bunlar için üzemem onlar kim ya
Aynen benim içinde öyle demiştir zaten takıntılı manyak vsYazdıklarınızı okumak o derece iyi geldi ki.
Insan sadece kendi yaşamış gibi hissediyor o durumu malum yaşarken.
Meğersem diger kadin manyak demek de klişe erkek yalanlarindan biriymiş.
Aynen öyle. Evli adamlarda sevgili yaparken karım hasta derler evliliğimiz kağıt üstünde derler çocuk için katlanıyorum derler. Hepsi de yalandır tek amaçları kaçamak yapıp macera yaşayıp eve geri dönmektirYazdıklarınızı okumak o derece iyi geldi ki.
Insan sadece kendi yaşamış gibi hissediyor o durumu malum yaşarken.
Meğersem diger kadin manyak demek de klişe erkek yalanlarindan biriymiş.
Bu adamla ilk tanıştığım an aslında ne mal olduğunu biliyordum. Buram buram bağırıyordu.Yorumların tamamını okumadim ancak ben de seni az çok buranın dışından da tanıyorum ve bunların dışında ne kadar başarılı olduğunu biliyorum.
Kariyerine ve eğitimine verdiğin özeni kendine vermen gerekiyor anna.
İnanılmaz güzel ve alımlı bir kadınsın.
Seni değersizleştirecek adamı da bir bakışta tanırsın da eminim. İşte bunu anladığın anda ay totom de dön arkanı git.
Baba sorunları için bir şey diyemem. Bunun için gerçekten iyi bir terapiye gitmelisin..
Şemalar hakkında epey bilimsel kitap okudum. Aslinda neyin neyden kaynaklandigini biliyorsunuz. Ama degisime direniyorsunuz gibiBuraların pek sevilmeyen üyesi olarak tekrardan hoş geldim.
Genel olarak hep yargılandım burada; fuckbuddy ilişkilerim, aşk ilişkilerim falan filan. Babamla hiç aynı evde yaşamadım. Zaten o yurtdışında yaşadığı için yıllarca babamı görmediğim bile oldu. 4-5 yaşlarındayken parkta herkes babasından bahsederken ben babamın fiziksel özelliklerini hatırlamadığım için atıp tuttuğum bir anımı hatırlıyorum mesela. Şu apartman kadar boyu var demiştim, çocuk aklı işte :)
Bir erkeğin dokunuşuna ihtiyaç duyuyorum bazen. Hayatımda biri yoksa bunu sağlamanın en hızlı yolu fuckbuddylik müessesesi. Seks sonrası birlikte sarılıp uyumak vs. Ya da bilmiyorum fuckbuddylik olaylarımın temelinde babamı cezalandırmak da yatıyor olabilir.
Bazı aşk ilişkilerimi biliyorsunuz. Hatta bir tanesinin yaşattığı stres yüzünden epilepsi hastası oldum. Aylarca tanı koyulamamıştı da mosmor kanlı bir gözle gezmiştim biliyorsunuz. Artık kriz geçirdiğimde nereye düşüp çarptıysam.
Bunun üzerine harika bir adamla, harika bir ilişkim oldu. Yoktum neredeyse 1 yıldan fazladır buralarda.
Onunla huzurluydum. Eski Meredith'e ya da Anna'ya ne derseniz deyin işte ait olan o zehirli hislerin, duyguların hepsi geride kalmıştı. Beni arkadaşlarıyla tanıştırdı, sevdiği insanlarla. Birbirimizin zor anlarında yanındaydık. Gerçek ve beni mutlu eden bir ilişki yaşadım. Özel bir sebepten dolayı bir süre ara vermek zorunda kaldık.
Psikolojiyle ilgilenen varsa şemaları bilir. Aktif olan şemam yüzünden genelde babama benzeyen adamları seçiyormuşum meğerse. Bu geçen gün konusunu açtığım adamla aramız kötüleşince, birbirimizi engelleyince hissettiğim şey 'babamı kaybetmişim' hissiydi. Birçok açıdan bana babamı andırıyormuş ki.
Eski Anna olmaya başladım. Tekrardan o bataklığa sağlanıyorum gibi geliyor ve hiç istemiyorum bunu. Geçen günler içim hırs, intikam doluydu o adama karşı. Bugün ise hüzün ve sakinlik.. Ama yine o hisler ağır basacak diye korkuyorum. Hastalığım sebebiyle uyku, yemek düzenimi bozmamam lazım. Ama ne doğru düzgün yemek yiyebiliyorum ne de uykum düzenli. Gözlerimin altı mosmor. Bütün gün ellerim titriyor, başım dönüyor.
Acaba o adam konusunda ben mi hatalı davrandım, çok mu üstüne gittim diye düşünüyorum diğer kadın konusunda. Sonra saçmaladığımı fark ediyorum.
Yorumlarınıza, tavsiyelerinize ihtiyacım var. Rica ediyorum daha da canımı yakacak yorumlar yapmayın çünkü takatim yok. Yakın çevremle bunları paylaşamam çünkü güçsüz görünmek istemem. Şu sıra psikoloğa da gitmek istemiyorum. Çünkü en son deneyimimde psikolog dediklerimi not almaktan başka hiç bir şey yapmadı, ben de oturduğum koltuğun yanındaki mendilleri ağladığımdan bitirmekten..
Direnmiyorum da nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Bu şey gibi aşırı dağınık odanızı toplamaya nereden başlayacağınızı bilemeyip, bir türlü başlayamamak gibi..Şemalar hakkında epey bilimsel kitap okudum. Aslinda neyin neyden kaynaklandigini biliyorsunuz. Ama degisime direniyorsunuz gibi
Bi yerden baslamak gerekiyor ama de mi.Direnmiyorum da nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Bu şey gibi aşırı dağınık odanızı toplamaya nereden başlayacağınızı bilemeyip, bir türlü başlayamamak gibi..
Direnmiyorum da nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Bu şey gibi aşırı dağınık odanızı toplamaya nereden başlayacağınızı bilemeyip, bir türlü başlayamamak gibi..
Terapi terapi terapi birlikte toplayacaksinizDirenmiyorum da nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Bu şey gibi aşırı dağınık odanızı toplamaya nereden başlayacağınızı bilemeyip, bir türlü başlayamamak gibi..