yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

ağrı kesicim uyku yapıyo bana malum günümdeyim ama direniyorum uykuya valla ....

hadi canlarım ben yatayım bari yarın görüşmek üzere öpüldünüz.....iyi gecelerr...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız bakalım kimsecikler görünmeyorr nerdesiniz yahuu

selam canım bende dolanıyorum ööle faydalı bilgileri falan okuyorum kimsecikler yok şekerim

iyi ki yılbaşı yaklaşıyo yoksa sabahlarıda kimse olmıcaktı demek ki.o kadar çok konuştuk ki bişey kalmadı sanırım:)

evet yaa heyecanı kalmadı sanki nese biz bize konuşalım ben hediye kutusunun içine küçük küçük şekerlemelerle süslücem ayy hergün aklıma değişik fikirler geliyor valla benim gönereceğim hediye daha heyecan veriyorr çok uğraşıyorum çok hoşuma giderek hazırlıyorum.

ya ben daha kutuyu hazırlayamadım yumurta dayancak ki ben harekete geçiyim :mymeka:

lostum bana çıkmadın neyazıkki canım rahat ol :)
offf valla yaa bende bi heyecanla hazırlıyorum ama orta tam bişi çıkmadı daha yarın veya cumartesi kesin eksiklerimi bitirmeliyim.

lostum bana çıkmadın neyazıkki canım rahat ol :)
offf valla yaa bende bi heyecanla hazırlıyorum ama orta tam bişi çıkmadı daha yarın veya cumartesi kesin eksiklerimi bitirmeliyim.

bende eksikleri tamamlamalıyım....
istanbula çok yakın bir ile göndereceğim :)))

günaydın kızlarŞeniz

nası sorim bu konu ile ilgili binbesyuztane topic var kaydirigubbakcemile3

CADIARZU yoksa sen beni takip ederken mi geldin bana mı alacaksın yoksa :roflol:

:1ninca::1ninca:benim kurbanım bekarzemuszemusve hediye alamadım daha cumartesi çıkıcam dışarıya:sinifsinif:

tatlım 21 inde kargoyla,adrese teslim gönderiyoruz,
mazereti olanlar 22 sinde gönderecek,
başka da birşey yok gülüm...

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cümleten günaydııınnn ayın 21ine çok az kaldı bugün morelimde bozuk annemi dün gece hastaneye yatırdık ameliyat tarihi ocaga atıldı sinir oldum ya

günaydın kızlar umudumsensin geçmiş olsun canım annene....

Günaydın hayırlı cumalar kızlar a.s.

umudumsunbebeğim geçmiş olsun anneciğine tatlım neyi var :çok üzgünüm:

ben kızlar kurbanımdan çok çokkk özür diliyorumm
neden mii
artık kendi açıklarr hediyesini alıncaa :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…