yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

Şimdiden kutlım barı gelının dogum gununu bırde yazma hedıye edım ben sana canım basını baglarsın onunlakafamçokkarıştıvereliniortak

ßöyle ince görümceye can kurbaaan opuyorumnanaktan

he nan sexy girl olsa tamamda sex girl olmadı be yanlış tarafa gitti :roflol:

yok anam tutturamadın öle ölçülerim yok :umursamaz:

o lafı duyduğumdan beri gülüyorum :roflol:
ev halkı deliymişim gibi bakıyo
ay allam yaa sex girl :roflol:

he nan sexy girl olsa tamamda sex girl olmadı be yanlış tarafa gitti :roflol:

yok anam tutturamadın öle ölçülerim yok :umursamaz:

Degılmısın Magıc canım ya gönlümüüzn 90 60 90 ısın sen canım benımkaydirigubbakcemile3zemuszemus

Ben yaprak dokumunu ızlıcem ya byessss gorusuruz bırazdan bekleyın benı gelıcem sora sekerlerkaydirigubbakcemile5:jeyyar:

o lafı duyduğumdan beri gülüyorum :roflol:
ev halkı deliymişim gibi bakıyo
ay allam yaa sex girl :roflol:

:mymeka:
kafa göz dalarım sana haa :mymeka:

:roflol: :roflol:

Degılmısın Magıc canım ya gönlümüüzn 90 60 90 ısın sen canım benımkaydirigubbakcemile3zemuszemus

yok anacım değilim, 92, 66, 94üm yetermi :1ninca: kaydirigubbakcemile3

bende cıkıcaaayım kızlarrr :) titap okuyup datcam artıkın..erken kalkıorumm

Oo kızlar bu ne muhabbet bÖyle ben ıŞ yerınden Çok fazla gıremıyorum malum yıl sonu hedefler fln.. AkŞam takılayım dedım bÖyle bır topıĞın varlıĞından haberdardım ama Çokta gırmıyordum meĞersem herkes burda takılıyormuŞ..............

su prensesiii iikimizmi warıııız sadeceee zemuszemus millet uyumuşşş sankim :hulya:

kumsaal seni çok bekledik bu akşam :):umursamaz:

:roflol::roflol:

duygu sömürüsünün bu kadarı yani

aşkolsun yaa:umursamaz:

geçmiş olsun kuşuuuuuum :gitme: bende çok hastaydınm dün yaaa karın ağrısından gidici hissettim kendimi :sinifsinif:

Şeniz

kesin ölcem ben,ateşimde var domuz mu oldum ne

:1shok::1shok: yazıkkk söyleyin şu kıza :roflol::roflol::roflol:

ölecem de öğrenemeden ölecem o zaman pişmanlıktan üzülmeyecekmi kurbanı olduğum kişi bilemiyorum:bbo:
geçmiş olsun suprensesi ...

ya bu arada resimlerin olduğu başlığı bulamıyorum benn :KK43:

teşekkür edeerim böcüğüm a.s.
merağından hastmerağımerağından hasta olmuş oooo ndan hasta olmuş oooo a olmuş oooo merağından hasta olmuş oooo

geçin dalganızı :umursamaz:
çatladı suprensesi hatta hasta oldu yasık ona yaa söyleyin kim alacaksa şu kıza itiraf etsin :roflol:

canım pasaklım benim tşk ederim ama yok acımıyor bile banaa.s.

eklicemmm tabi eklememmii, hem ben paylaşmak istiorum, hem hediyeyi gönderen arkadaşımda hoşlanır die düşünüorum opuyorumnanaktan

geceliğimi giycem üstüme defile yapcam size :roflol:

begenipte eklersen sevinirim canım.ama sen bilirsin tabiki. :kedi:

ben de geldimm... :hulya:

bebetom yok demi:1ninca: kaydirigubbakcemile3

gwçmiş olsun benim prensesimee :) alacakaranlık okuyorum...sardırdım walla :)))

bende pijamamla yaparım defilemi ozaman :nazar: kazaklarımla ve pufuduk terliklerimle çoraplarımla boy gösteririm :hulya: :roflol: :roflol:

ay bak buna cok sevinirim canım ya. alkisalkisalkis çünkü ya olurmu acaba bu diye cok tereddüt ettim.ama sonra dedımkı zaten incecik kız olur olur kesin.bide üzerinde görürsem içim rahat eder valla. ama simdiden diyim gecelik giyilip fotolanacak tarzdan degil :kedi:

X