yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

tamam ozaman ısrar yokkaydirigubbakcemile2

nezaman açıklıcaksınız peki bebeto hanımkaydirigubbakcemile3

hediyeler sahiplerine ulaştığında herkes eklicek dimi fotoları?

EWT ama ben eklımı kı bılmem sen eklıcen mı magıc:uhm::hulya:

EWT ama ben eklımı kı bılmem sen eklıcen mı magıc:uhm::hulya:

eklicemmm tabi eklememmii, hem ben paylaşmak istiorum, hem hediyeyi gönderen arkadaşımda hoşlanır die düşünüorum opuyorumnanaktan

geceliğimi giycem üstüme defile yapcam size :roflol:

eklicemmm tabi eklememmii, hem ben paylaşmak istiorum, hem hediyeyi gönderen arkadaşımda hoşlanır die düşünüorum opuyorumnanaktan

OOO sen hala heralde gecelıkte kaldın canım ya geç orayı sana gecelık mı aldıklarını sanıyorsun Magıc hanım:nazar:

Kursun ne oldu kız ne cabuk da geldın gelın kurstan sen zayıfın gelırse düğün ertelenır ona güre hasositosositomirmirmirmir

Gelıııııııııııııın yemek mı yıyon orada sen bızede koy bakem kızcokacimcoookhihoyyyt

Tabııı kı gecelık degıldır umarım canım gıyılecek bır sey degılse hadı nasıl defıle yapıcaksın o zaman kı:1no2:kaydirigubbakcemile3

bende pijamamla yaparım defilemi ozaman :nazar: kazaklarımla ve pufuduk terliklerimle çoraplarımla boy gösteririm :hulya: :roflol: :roflol:

:roflol:
sen her hediye geleni giyip defile yapcaksan
ben cdlerle birlikte başka şeyler de yollıyım sana :jeyyar:

bende pijamamla yaparım defilemi ozaman :nazar: kazaklarımla ve pufuduk terliklerimle çoraplarımla boy gösteririm :hulya: :roflol :roflol:

Oldu canım yap sana kolay gelsın canım,yahu bugun 3 kişiyiz kızlar kımse yok kı burada herkes hedıyelerının resmını koymakla meskul heralde neyse üzülme magıc ben sana alırım gecelık temam mı yaparsın şuracık da bır defıle izleriz hayran hayran kaydirigubbakcemile5zemuszemus

Hoşgeldın cankuşum ne ettın hıç tahlıl sonuçlarımı kımse sormadı şurda ya boyun akonuşuyoz hep:eek:lmaz::jeyyar:

Kursun ne oldu kız ne cabuk da geldın gelın kurstan sen zayıfın gelırse düğün ertelenır ona güre hasositosositomirmirmirmir

gittim geldim huuuhihoyyyt ders yokmuşş

yaaa pazartesi hariç her akşam kursa gidiyorum..ingilizce pc vs.. belge manyaklıı war bende :jeyyar: herbişeyin belgesini alıcam...
görümceeeem haftasonuda yemek kursuna başliicam yakında haberin olaaasüprizzzzz

ne yollıcan nan delikafadulden

sen iste bebemm ben sana her türlü boy gösteririm defile yaparım :jeyyar:

Oldu canım yap sana kolay gelsın canım,yahu bugun 3 kişiyiz kızlar kımse yok kı burada herkes hedıyelerının resmını koymakla meskul heralde neyse üzülme magıc ben sana alırım gecelık temam mı yaparsın şuracık da bır defıle izleriz hayran hayran kaydirigubbakcemile5zemuszemus

saol cnm kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Hoşgeldın cankuşum ne ettın hıç tahlıl sonuçlarımı kımse sormadı şurda ya boyun akonuşuyoz hep:eek:lmaz::jeyyar:

ne tahlili yaptırdın kuşum sen
tahmin ettiğim şey mi hihoyyyt

ne yollıcan nan delikafadulden

sen iste bebemm ben sana her türlü boy gösteririm defile yaparım :jeyyar:

iyi ozman hazırlığımı yapıyım ben sositososito

gittim geldim huuuhihoyyyt ders yokmuşş

yaaa pazartesi hariç her akşam kursa gidiyorum..ingilizce pc vs.. belge manyaklıı war bende :jeyyar: herbişeyin belgesini alıcam...
görümceeeem haftasonuda yemek kursuna başliicam yakında haberin olaaasüprizzzzz

ne tahlili yawsss:uhm:
dişinin dediği gibi bişemi yoksammmm delikafadulden
ne tahlili yaptırdın kuşum sen
tahmin ettiğim şey mi hihoyyyt

iyi ozman hazırlığımı yapıyım ben sositososito

ya anam yap ben hazırım senin için :jeyyar:

alıntıyı yanlış yerden yapmışın
tahlili yapan bebeto :mymeka:

X