- 17 Ağustos 2019
- 7.481
- 8.175
- 28
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #1.881
Bir sene önce kadar bel ağrısını bende gebelik belirtisi olarak düşünüyorum çevredekiler öyle diyordu hep bi ağrı vardı sol tarafımda ve sol kalça içinde adete yakın daha çok ağrıyordu baktım olacak gibi değil hastaneye gittim bel fıtığı şuan mesela çok ağrıyor çünkü yarın adet günüm. Sen yarın sabah ilk idrarla bi test yap artıkOlmadı öyle yapacağım yani birşeyler oluyor vücudumda eşime de dedim midem çok kötü ve bu sabah yataktan baş dönmesiyle uyandım karnımın bir yanı sert açıyor belim çok ağrıyor fıtık mi oldum diye bugün iyice stres yaptım
Bende ondan korktum aklıma fıtık geldi yani Allah korusun hadi inşallah sende olmazsın yarınBir sene önce kadar bel ağrısını bende gebelik belirtisi olarak düşünüyorum çevredekiler öyle diyordu hep bi ağrı vardı sol tarafımda ve sol kalça içinde adete yakın daha çok ağrıyordu baktım olacak gibi değil hastaneye gittim bel fıtığı şuan mesela çok ağrıyor çünkü yarın adet günüm. Sen yarın sabah ilk idrarla bi test yap artık
Bakalım canım hayırlısı sanmıyorumBende ondan korktum aklıma fıtık geldi yani Allah korusun hadi inşallah sende olmazsın yarın
Nasıl kasiklarin çok mu ağrıyorBakalım canım hayırlısı sanmıyorum
Evet canım kasıklarım çok ağrıyor gögüslerim balon gibi özellikle yanları çok acıyor bunlar benim net adet belirtilerimNasıl kasiklarin çok mu ağrıyor
Ayy inşallah olmazsınEvet canım kasıklarım çok ağrıyor gögüslerim balon gibi özellikle yanları çok acıyor bunlar benim net adet belirtilerim
Hayırlısı olsun canım inşallahAyy inşallah olmazsın
Olmayacaksın gibi geliyor hadi inşallahHayırlısı olsun canım inşallah
Bakalım canım göreceğiz yakın zatenOlmayacaksın gibi geliyor hadi inşallah
İnşallah yarın umut dolu bir gün olsun ikimiz içindeBakalım canım göreceğiz yakın zaten
Canım artık iyce sıkıldım zaten bayram dan sonra falan olmadı aşılama yaptırmayı düşünüyorumİnşallah yarın umut dolu bir gün olsun ikimiz içinde
Bende öyle canım ben bu yılı da bekleyeceğim bu yılda olmadı tekrar hastane yolunu tutma vakti artık ne gerekiyorsa yapılırCanım artık iyce sıkıldım zaten bayram dan sonra falan olmadı aşılama yaptırmayı düşünüyorum
Napalım canım gitmiyoruz olmuyor en azından tedaviye gidiyoruz derizBende öyle canım ben bu yılı da bekleyeceğim bu yılda olmadı tekrar hastane yolunu tutma vakti artık ne gerekiyorsa yapılır
Tedavi çok daha stresliNapalım canım gitmiyoruz olmuyor en azından tedaviye gidiyoruz deriz
Aminn canım tabi tedavi stresli maddiyatlı. Hayırlısı olsun inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinHep dua ediyorum Allah im bende diğer kulların gibi evimde test yaparak öğreneyim diye doktorlardan çok sıkıldım artık Allah yine başımızdan eksik etmesin
Ak kuzum harcadığımiz paranın haddi var hesabı yok olsun buna şükür yeterki sağlıklı sıhhatli gelsinle r sen aşılamayı özelde mi düşünüyorsunAminn canım tabi tedavi stresli maddiyatlı. Hayırlısı olsun inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Canım onu bilmiyorum kararsızımAk kuzum harcadığımiz paranın haddi var hesabı yok olsun buna şükür yeterki sağlıklı sıhhatli gelsinle r sen aşılamayı özelde mi düşünüyorsun
Günaydın canimm dahaa yapmadım şimdi yapmayı düşünüyorumGünaydın arkadaşlarım güzel müjdeli bir gün olsun inşallah Mucizemm test yaptın mı canım hayırlı haber bekliyorum senden