3. Tüp bebek neler yaptım, hangi testleri istedim?

Merhaba bende yurt disindaym almanya neden türkiyede yaptirmadiniz?merak ettim Türkiye bu konuda cok cok Tecrübeli belkide bukadar ugrasmicaktiniz .. bazi doktorlar yurt disinda gercektenn cok bilincsiz eger hersey istedgm gbi ilerlerse hormonlar vs tedavi sonucu Türkiyede Tüp bebege esimle karar verdik burdaki doktorlar bana hic güvende hissetirmiyor.. bilmiyorum..insallah güzel gelismeler olmistur canim 🙏🧿

benden de dün 16 adet yumurta toplandı; ama sadece 2 adet embriyo oluşmuş :-(
sebebini sorduğumda sebepsiz infertilite cevabı aldım
5. günü beklemeden yarın donduracaklarmış, ikinci gün dondurulan embriyo ne kadar sağlıklı olabilir :-(
sanırım şansım yok denecek kadar az...
Niye ikinci gün?

Niye ikinci gün?
yumurta kalitesi ve sperm değerlerinde hiçbir sorun olmadığı bilgisi verildi,
2. gün neden dondurulduğunu sorduğumda embriyo sayısı az olan durumlarda vakit kaybetmeden dondurulduğunu söyledi doktorum.
gelişimin anne rahminde daha kolay olduğundan bahsetti kısacası risk almak istemiyorlar.

2. gün neden dondurulduğunu sorduğumda embriyo sayısı az olan durumlarda vakit kaybetmeden dondurulduğunu söyledi doktorum.
gelişimin anne rahminde daha kolay olduğundan bahsetti kısacası risk almak istemiyorlar.
Hangi hastane? Bazı hastaneler çok katı

Yumurta kalitesinde sorun yoksa neden 16 yumurtadan 2 kaldı
Canım bende senin gibiydim bende hiç kalmiyodu

sana nasıl bir tedavi uygulandı? bu ay transfer yapılacak ama inan hiç umudum yok :-(

Yumurta kalitesinde sorun yoksa neden 16 yumurtadan 2 kaldı
Canım bende senin gibiydim bende hiç kalmiyodu
sana nasıl bir tedavi uygulandı? bu ay transfer yapılacak ama inan hiç umudum yok :-(

Serumun adı intralipid serum. Bağışıklığı düzenliyor. Benim daha önce hiç tutunma olmamıştı bu serum bağışıklığımı düşürdü ve öyle verdiler embriyoyu ve sonunda tutundu 🫶
Peki benim anlamadigim bu serum bağışıklığı arttiriyo nasıl düsürüyo dediniz bide bu serumu ne zman kullandın trasferde kacgün önce

Peki benim anlamadigim bu serum bağışıklığı arttiriyo nasıl düsürüyo dediniz bide bu serumu ne zman kullandın trasferde kacgün önce
Hanımefendi bağışıklık arttırıyor demedim düzenliyor dedim. Benim bağışıklığım çok yüksek olduğu için normal seviyelere indirdi sizin bağışıklığınız çok düşük ise sizinkini de normale çıkarır yani iki türlü de çalışıyor serumu ona göre ayarlıyorlar karışımını. Ben transferden 3 gün önce aldım, her doktor aynı gün vermiyor Türkiye’deki doktorlar transfer günü ile aynı gün veriyormuş galiba.

Hanımefendi bağışıklık arttırıyor demedim düzenliyor dedim. Benim bağışıklığım çok yüksek olduğu için normal seviyelere indirdi sizin bağışıklığınız çok düşük ise sizinkini de normale çıkarır yani iki türlü de çalışıyor serumu ona göre ayarlıyorlar karışımını. Ben transferden 3 gün önce aldım, her doktor aynı gün vermiyor Türkiye’deki doktorlar transfer günü ile aynı gün veriyormuş galiba.
serumu herhangı bı test yapıp mı verıyorlar acaba ?

X