TeşekkürlerEvet beyaz süt gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TeşekkürlerEvet beyaz süt gibi
Niye ikinci gün?benden de dün 16 adet yumurta toplandı; ama sadece 2 adet embriyo oluşmuş :-(
sebebini sorduğumda sebepsiz infertilite cevabı aldım
5. günü beklemeden yarın donduracaklarmış, ikinci gün dondurulan embriyo ne kadar sağlıklı olabilir :-(
sanırım şansım yok denecek kadar az...
ah bir anlasam :-(Niye ikinci gün?
yumurta kalitesi ve sperm değerlerinde hiçbir sorun olmadığı bilgisi verildi,Niye ikinci gün?
Hangi hastane? Bazı hastaneler çok katıyumurta kalitesi ve sperm değerlerinde hiçbir sorun olmadığı bilgisi verildi,
2. gün neden dondurulduğunu sorduğumda embriyo sayısı az olan durumlarda vakit kaybetmeden dondurulduğunu söyledi doktorum.
gelişimin anne rahminde daha kolay olduğundan bahsetti kısacası risk almak istemiyorlar.
Soranus Tüp Bebek MerkeziHangi hastane? Bazı hastaneler çok katı
Neden biliyo musun ellerinde yumurta yok bu yüzden olanı hemen dondurup doğal ortaminda büyümesini sağlamak istiyolarah bir anlasam :-(
Yumurta kalitesinde sorun yoksa neden 16 yumurtadan 2 kaldıyumurta kalitesi ve sperm değerlerinde hiçbir sorun olmadığı bilgisi verildi,
2. gün neden dondurulduğunu sorduğumda embriyo sayısı az olan durumlarda vakit kaybetmeden dondurulduğunu söyledi doktorum.
gelişimin anne rahminde daha kolay olduğundan bahsetti kısacası risk almak istemiyorlar.
Yumurta kalitesinde sorun yoksa neden 16 yumurtadan 2 kaldı
Canım bende senin gibiydim bende hiç kalmiyodu
sana nasıl bir tedavi uygulandı? bu ay transfer yapılacak ama inan hiç umudum yok :-(Yumurta kalitesinde sorun yoksa neden 16 yumurtadan 2 kaldı
Canım bende senin gibiydim bende hiç kalmiyodu
Serum dediğiniz nedir neden yapılıyor öğrenebilir miyimBugün 6. Günüm çok şükür evde test yaptım ve pozitif Hayatımda ilk defa gördüm. Serum 3 saat sürdü transferden 3 gün önce yaptırdım.
Serumun adı intralipid serum. Bağışıklığı düzenliyor. Benim daha önce hiç tutunma olmamıştı bu serum bağışıklığımı düşürdü ve öyle verdiler embriyoyu ve sonunda tutunduSerum dediğiniz nedir neden yapılıyor öğrenebilir miyim
Peki benim anlamadigim bu serum bağışıklığı arttiriyo nasıl düsürüyo dediniz bide bu serumu ne zman kullandın trasferde kacgün önceSerumun adı intralipid serum. Bağışıklığı düzenliyor. Benim daha önce hiç tutunma olmamıştı bu serum bağışıklığımı düşürdü ve öyle verdiler embriyoyu ve sonunda tutundu
Hanımefendi bağışıklık arttırıyor demedim düzenliyor dedim. Benim bağışıklığım çok yüksek olduğu için normal seviyelere indirdi sizin bağışıklığınız çok düşük ise sizinkini de normale çıkarır yani iki türlü de çalışıyor serumu ona göre ayarlıyorlar karışımını. Ben transferden 3 gün önce aldım, her doktor aynı gün vermiyor Türkiye’deki doktorlar transfer günü ile aynı gün veriyormuş galiba.Peki benim anlamadigim bu serum bağışıklığı arttiriyo nasıl düsürüyo dediniz bide bu serumu ne zman kullandın trasferde kacgün önce
Mrb benim de dün 12.günümdü 558 cıktı iki gün sonra yaptirdiginizda kaç cıktı acabaCanım kadınlar, bugün transferin 12. Günü beta hcg 532 çıktı çok şükür sizler keseyi kaçıncı günde gördünüz ?
serumu herhangı bı test yapıp mı verıyorlar acaba ?Hanımefendi bağışıklık arttırıyor demedim düzenliyor dedim. Benim bağışıklığım çok yüksek olduğu için normal seviyelere indirdi sizin bağışıklığınız çok düşük ise sizinkini de normale çıkarır yani iki türlü de çalışıyor serumu ona göre ayarlıyorlar karışımını. Ben transferden 3 gün önce aldım, her doktor aynı gün vermiyor Türkiye’deki doktorlar transfer günü ile aynı gün veriyormuş galiba.