- 20 Mart 2015
- 403
- 169
- 35
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #1.861
İzin vermeyin kimsenin canınızı acıtmasına.. Kesin bir süre irtibatıAynen öyle unutuyorlar 2 sene bebek için uğraştı hamile kaldı direk laf sokma çabası o daha çok üzüyor zaten ne hissettiğimi anlaması lazımdı
Amin kuzum amin Rabbim hicbir kadinin kucagini bos birakmasinİnşallah duaların kabul olur canım Allah çok aratmadan Hayırlı sağlıklı sevgi dolu tatliş bebişler nasip etsin canım amin
Yaptın mı canımKızlar ben geldimmm bugün giremedim kayinvalideme gittim onlar cikamiyorlar diye ve test aldım sonundada
Yaptın mı canım
Canım test yaptın mıKızlar ben geldimmm bugün giremedim kayinvalideme gittim onlar cikamiyorlar diye ve test aldım sonundada
Yapmadım kuzum seni bekliyorumYahu sen beni çatlattın ha akşama kadar girip baktım belkiMucizemm222 test falan yapmıştır diye
Yok yapmadım eşimde hadi yap diyor dedim biraz daha bekliyelimCanım test yaptın mı
Beni bekleme ya hem benim test yapma huyum yokYapmadım kuzum seni bekliyorum
Amin inşallah canım ama sanmıyorumMeraklandım canım inşallah vardır bebiş Allah'ın izniyle bu mübarek günde tutunmuştur annesine
Aaa akşam birlikte yapacağız dedik aama mizikcilik yokBeni bekleme ya hem benim test yapma huyum yok
Birbirimize destek olalımAmin inşallah canım ama sanmıyorum
Tamam canım nasıl dersen artık napalm da benim anlamadığım adetin çok fazla geçmiş niye gebelik olmadığını düşünüyorsun mesela benim adetim hiç o kadar geçmedi en fazla 3 gün geçer ya da 3 gün erken olurum bildiğim için gebelik aklıma gelmiyor tabiki hiçAaa akşam birlikte yapacağız dedik aama mizikcilik yok
Stresten veya hava değişlikliğinden olduğu kanaatindeyim tabi ki de bir tarafım umut dolu ama her geciktiğimde belirtileri yaşadığımda tek çizgiyi gördüm yine görmekten korkuyorumTamam canım nasıl dersen artık napalm da benim anlamadığım adetin çok fazla geçmiş niye gebelik olmadığını düşünüyorsun mesela benim adetim hiç o kadar geçmedi en fazla 3 gün geçer ya da 3 gün erken olurum bildiğim için gebelik aklıma gelmiyor tabiki hiç
Gögüs ucunda falan değişiklik var mı baktın mı hiçStresten veya hava değişlikliğinden olduğu kanaatindeyim tabi ki de bir tarafım umut dolu ama her geciktiğimde belirtileri yaşadığımda tek çizgiyi gördüm yine görmekten korkuyorum
Sadece dolgunluk var belirtilerde burada yazanlar açıyor sızlıyor yazmış hep öyle bir acıma yok bendeGögüs ucunda falan değişiklik var mı baktın mı hiç
Canım şayet ki test yaptın gebelik yok ben Bi hasteney git derimSadece dolgunluk var belirtilerde burada yazanlar açıyor sızlıyor yazmış hep öyle bir acıma yok bende
Olmadı öyle yapacağım yani birşeyler oluyor vücudumda eşime de dedim midem çok kötü ve bu sabah yataktan baş dönmesiyle uyandım karnımın bir yanı sert açıyor belim çok ağrıyor fıtık mi oldum diye bugün iyice stres yaptımCanım şayet ki test yaptın gebelik yok ben Bi hasteney git derim