- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.432
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #1.901
Adet oldun mu kuzummCanım onu bilmiyorum kararsızım
İkinci çizgi var gercekten canım ama testi tekrarla ayy heyacan yaptimGünaydın kızlar
İkinci çizgi var ama idrarı çok damlatmışsın tekrarlayabilirsen tekrarla testi yarın sabahGünaydın kızlar
Kızlar canlarım hepinize selamlar babam hastanede yatıyor durumu ağırlaştı onun yanındayım 4 5 gündür son bir iki gündür iyi elhamdulillah ama ciddiyetini koruyor dualarınıza çok ihtiyacım var dün akşam evde kaldım bugün girdim ancak sizler nasılsınız ne var ne yok buralardaHumeyrosssssss nerdesin canım hiç sesin çıkmıyor
Çok geçmiş olsun canım allah şifa versin. Bizler iyiyiz bir yaramazlık yok. Baban rahatsız mıydı canımKızlar canlarım hepinize selamlar babam hastanede yatıyor durumu ağırlaştı onun yanındayım 4 5 gündür son bir iki gündür iyi elhamdulillah ama ciddiyetini koruyor dualarınıza çok ihtiyacım var dün akşam evde kaldım bugün girdim ancak sizler nasılsınız ne var ne yok buralarda
Allah acil şifalar versin canımKızlar canlarım hepinize selamlar babam hastanede yatıyor durumu ağırlaştı onun yanındayım 4 5 gündür son bir iki gündür iyi elhamdulillah ama ciddiyetini koruyor dualarınıza çok ihtiyacım var dün akşam evde kaldım bugün girdim ancak sizler nasılsınız ne var ne yok buralarda
Sağ ol canım babam 3 aydır rahatsız son 1 Aydır hastanede yatıyor son günlerde de doktorlar pek iyi konuşmuyor ama dualarla iyi olacak inşallah inanıyorum iman gücü olmadan dayanması zorÇok geçmiş olsun canım allah şifa versin. Bizler iyiyiz bir yaramazlık yok. Baban rahatsız mıydı canım
Sağ ol canım benimAllah acil şifalar versin canım
Canım allah yardımcınız olsun şifa versin inşallah dualarımız sizinleSağ ol canım babam 3 aydır rahatsız son 1 Aydır hastanede yatıyor son günlerde de doktorlar pek iyi konuşmuyor ama dualarla iyi olacak inşallah inanıyorum iman gücü olmadan dayanması zor
Bat dün geçti belirtim yok hiç bakalımİkinci çizgi var gercekten canım ama testi tekrarla ayy heyacan yaptim
Yok canım henüz olmadımAdet oldun mu kuzumm