Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar

Eklentiler

• DE969B64-E7CF-4339-8ABA-CF76E585477C.jpeg
    DE969B64-E7CF-4339-8ABA-CF76E585477C.jpeg
    67,1 KB · Görüntüleme: 26
Humeyrosssssss Humeyrosssssss nerdesin canım hiç sesin çıkmıyor
Kızlar canlarım hepinize selamlar babam hastanede yatıyor durumu ağırlaştı onun yanındayım 4 5 gündür son bir iki gündür iyi elhamdulillah ama ciddiyetini koruyor dualarınıza çok ihtiyacım var dün akşam evde kaldım bugün girdim ancak sizler nasılsınız ne var ne yok buralarda 🤲🌸

Kızlar canlarım hepinize selamlar babam hastanede yatıyor durumu ağırlaştı onun yanındayım 4 5 gündür son bir iki gündür iyi elhamdulillah ama ciddiyetini koruyor dualarınıza çok ihtiyacım var dün akşam evde kaldım bugün girdim ancak sizler nasılsınız ne var ne yok buralarda 🤲🌸
Çok geçmiş olsun canım allah şifa versin. Bizler iyiyiz bir yaramazlık yok. Baban rahatsız mıydı canım

Allah acil şifalar versin canım

Çok geçmiş olsun canım allah şifa versin. Bizler iyiyiz bir yaramazlık yok. Baban rahatsız mıydı canım
Sağ ol canım babam 3 aydır rahatsız son 1 Aydır hastanede yatıyor son günlerde de doktorlar pek iyi konuşmuyor ama dualarla iyi olacak inşallah inanıyorum iman gücü olmadan dayanması zor 😓

Hümwyrossss arkadaşımız için okudum Allah kabul eylesin 🙏 tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Rabbim 🙏

X