- 17 Ağustos 2019
- 7.481
- 8.175
- 28
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #1.921
Canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorumSağ ol canım babam 3 aydır rahatsız son 1 Aydır hastanede yatıyor son günlerde de doktorlar pek iyi konuşmuyor ama dualarla iyi olacak inşallah inanıyorum iman gücü olmadan dayanması zor
İnşAllah canım ama ne bilim sanmıyorum bütün belirtilerim var bugun adetin 28. Günü belki 30 güne tamamlayabilirİnşallah olmazsın
Canım belirtim adet belirtileri hep olan bir tek farklı olan bir hafta önce kahve lekelenme oldu iki gün sora hep olan kremsi akıntım başladı şimdi oda yok
Test yap canımCanım belirtim adet belirtileri hep olan bir tek farklı olan bir hafta önce kahve lekelenme oldu iki gün sora hep olan kremsi akıntım başladı şimdi oda yokadet belirtimde kayboldu şuan hiç bir belirtim yok garip ama göguslerim sis ve içten içe hafif bı sızı var gibi
Canım testin dağılmış imkanın varsa bir tane daha yapGünaydın kızlar
İlk halini yollayım su sıçrattım ondan dağıldıCanım testin dağılmış imkanın varsa bir tane daha yap
Canım testi tekrarla yarın sabah inşallah hayırlı haber verirsinBat dün geçti belirtim yok hiç bakalım
İnşAllah canım
Canımm hayali var gibi sonra bakıyom yok gibi anlayamadım en iyisi 2 gün sonra bir daha yapİlk halini yollayım su sıçrattım ondan dağıldı
Birbirimize destek vere vere görcwz çift çizgileriİnşAllah canımolmasa da sizlerin yanımda olduğunuzu hissediyorum ya bu bile bana teselli veriyor
İnşAllah canım inşallah sen naptın adettin değil miBirbirimize destek vere vere görcwz çift çizgileri
Elimden geldiğince ediyorum canımRamazani bos gecirmeyip dua edelim insallah olacak
Evet canım bitti gibi yarın temizlenirimİnşAllah canım inşallah sen naptın adettin değil mi
Canım hiç hayıt suyu kullandın mıEvet canım bitti gibi yarın temizlenirimsonra çalışmalar başladın
İnşallah canım amin
Allah razi olsun insallah en kisa zamanda hepimiz hayirlisiyla evlat sahibi olalimElimden geldiğince ediyorum canımhepimiz için