- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #1.841
En yakın arkadaşım ama ondan üzüldüm Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı bizim başımıza amin inşallahÖyle dengesizlikler yapıyorlar Malesef ki
Üzülme kuzum sende bebeğin olunca sadece emoji atarsınEn yakın arkadaşım ama ondan üzüldüm Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı bizim başımıza amin inşallah
İnsanlar çok acımasız oluyor.. Unutuyorlar galiba ol diyende olduruverende Allah...Üzülme kuzum sende bebeğin olunca sadece emoji atarsınvalla benimde 2 arkadaşım hamile kaldı aramayı kestiler biri arıyor yeter artık sende hamile kal dio sanki ben kendim yapmıyorum. Çocuk hasreti çekerken insan kimseye anlatmak istemiyo ben bi buraya yazıyorum
Amin canım inşallahEn yakın arkadaşım ama ondan üzüldüm Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı bizim başımıza amin inşallah
Yeni ay yeni umut canım Allah büyük inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana aminVe ben regl oldum elendim kızlar
Birdahaki aya olur inşallah canım üzülmeVe ben regl oldum elendim kızlar
Amin canım insanlar bazen çok düşüncesiz oluyor sen sıkma canınıEn yakın arkadaşım ama ondan üzüldüm Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı bizim başımıza amin inşallah
Güzel olmaz mı canım hem elin hem aklın oyalanır bide hatıra emeğin varGüzel oluyor canım insanın kafası dağılıyor
Kız elendim neVe ben regl oldum elendim kızlar
Evet canımGüzel olmaz mı canım hem elin hem aklın oyalanır bide hatıra emeğin var
11 aydır gelecek ay diyorum yoruldum artıkKız elendim nenasip değilmiş demek ki bir daha ki aya allahın izniyle
Allah razı olsun canım hepimize inşallahYeni ay yeni umut canım Allah büyük inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana amin
Aynen öyle unutuyorlar 2 sene bebek için uğraştı hamile kaldı direk laf sokma çabası o daha çok üzüyor zaten ne hissettiğimi anlaması lazımdıİnsanlar çok acımasız oluyor.. Unutuyorlar galiba ol diyende olduruverende Allah...
Benimde 1 yıl oldu canım ama herşeyde vardır bir hayır. Üzersen kendini strese sokarsan daha zor olur. Sıkma canını allahın izniyle olcak inşallah11 aydır gelecek ay diyorum yoruldum artık
Amin canım rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun. İşte herkesin bir sınavı var. Bizim ki de bu. Sıkma canını 3 yıl evlilik uzun bir zaman değil allah gönlüne göre versinBenimde bebeğim olmuyorbu düşüğüm oldu 7 haftalık 3yillik evliyim hala Yok bu durum beni çok üzüyor birde bunun üzerine eltim 3 tane çocuğu var hemen hamile kaldı gözüme sokar gibi ben isteyince hemen oldu diyor Allah'ım bizim kucagimizi boş bırakma
İnşallah duaların kabul olur canım Allah çok aratmadan Hayırlı sağlıklı sevgi dolu tatliş bebişler nasip etsin canım aminBende ugrasanlardanim 11 aydir 6.ayimda klomenle kaldim fakat dusuk yaptim simdi asilamaya baslicaz corona surecinin toparlamasini bekledik simdi rahim filmiyle baslicaz haziran adetimde insAllah asilamam olcak.Tum anne olmak isteyenler her namaz sonunda dualarimda