- 22 Ağustos 2015
- 827
- 862
- 27
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #1.021
Ben de evi şöyle bi topladım düzenledim sofra hazırliycam canım işte :)Neler yaptınız kızlar ben evi süpürüp yemeğimi yapıp oturma moduna geçiyorum yavaş yavaş
Oh ne güzel afiyet olsun canımBen de evi şöyle bi topladım düzenledim sofra hazırliycam canım işte :)
Sağ olasın canımm ^^Oh ne güzel afiyet olsun canım
Ben burdayım canımmmKızlar nerelerdesiniz???
İki gündür çok sessiz buralarBen burdayım canımmm
Letyurtiz arkadaşımıza okudum Rabbim kabul eylesinBismillahirrahmanirrahim
Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle
500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım
Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün
Z Zeynepfz5
Ahsen555 .
adessa01 .
Mucizemm222
Life light OKUDU
lettyortiz . Okunacak arkadaşımız
Humeyrosssssss .
Magnifiaque .
K Kubkubra
Larka
Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur
Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar
Arkadaşlar eski sayfalara baktım ve iki gün boyunca okumayan arkadaşları çıkarttım listeden hak geçmesin isteyeni dahil ederiz yine ♥
Afiyet olsun canımYemek yiyip bende geldimmm
Sağol canım benimAfiyet olsun canım
Ben kullanmıştım yumurtlamayı çok yoğun hissetmiştim eşimin ileri derecede sperm hızı düşükmüş meğerseKızlaaar aranızda hayıt hapı yani agnucaston kullanan var mı ben bir arkadaşın tavsiyesi üzerine aldım adet olunca kullanmaya başlayacağım araştırdım ve gerçekten çok güzel yorumlar okudum ❤
Aa canım yan etkisi yok diye yazıyor ama yumurtlamayı hissetmen ne güzel eşin için kür veya vitamin aldın mı canımBen kullanmıştım yumurtlamayı çok yoğun hissetmiştim eşimin ileri derecede sperm hızı düşükmüş meğerse ☹ama kirpiklerim çok döküldü o dönem
Pandemi dönemi diye doktora gidemedik bir tek e vitamini iki kutu bitirdi Allah büyük canım hepimize bu grupdaki arkadaşlara ve isteyen herkesin yardimcisi olsun tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahAa canım yan etkisi yok diye yazıyor ama yumurtlamayı hissetmen ne güzel eşin için kür veya vitamin aldın mı canım
Ağzına sağlık canım