- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.432
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
Teşekkür ederim canım ağzına yüreğine sağlık allah razı olsun
Bende okudum canım tez vakitte güzel haberi paylaşırsın inşallah bizimleTeşekkür ederim canım ağzına yüreğine sağlık allah razı olsun
Ben de okudum hem de ezan okunurken dua ettimBismillahirrahmanirrahim
Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle
500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım
Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün
Z Zeynepfz5
Ahsen555 . OKUDU
adessa01 .
Mucizemm222 . OKUDU
Life light Okunacak arkadaşımız
lettyortiz
Humeyrosssssss .
Magnifiaque .
K Kubkubra
Larka
Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur
Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar
Arkadaşlar eski sayfalara baktım ve iki gün boyunca okumayan arkadaşları çıkarttım listeden hak geçmesin isteyeni dahil ederiz yine ♥
Bismillahirrahmanirrahim
Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle
500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım
Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün
Z Zeynepfz5
Ahsen555 . OKUDU
adessa01 .
Mucizemm222 . OKUDU
Life light Okunacak arkadaşımız
lettyortiz
Humeyrosssssss .
Magnifiaque .
K Kubkubra
Larka
Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur
Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar
Arkadaşlar eski sayfalara baktım ve iki gün boyunca okumayan arkadaşları çıkarttım listeden hak geçmesin isteyeni dahil ederiz yine ♥
GünaydınlarrrrrGünaydın kızlar
Amiin insallah en kisa zamanda guzel haberlerinizi alirizMagnifiaque Larka lettyortiz Z Zeynepfz5 adessa01 kızlar teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun.
Cümlemizden canımmMagnifiaque Larka lettyortiz Z Zeynepfz5 adessa01 kızlar teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun.