Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pandemi dönemi diye doktora gidemedik bir tek e vitamini iki kutu bitirdi Allah büyük canım hepimize bu grupdaki arkadaşlara ve isteyen herkesin yardimcisi olsun tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🙏 amin
Amin canım aktardan keçi boynuzu özü pekmezi alın faydalı o da bayagi

🙏🙏 Bismillahirrahmanirrahim 🙏🙏

Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle

🙏 500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım 🙏

🤲🤲🤲 Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün🤲

Z Zeynepfz5
Ahsen555 Ahsen555 . OKUDU
adessa01 adessa01 .
Mucizemm222 Mucizemm222 OKUDU
Life light Life light OKUDU
lettyortiz lettyortiz . 🌹 Okunacak arkadaşımız
Humeyrosssssss Humeyrosssssss .
Magnifiaque Magnifiaque .
K Kubkubra
Larka Larka . OKUDU
🤗🤗🤗 Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur 😍😍

🙏🙏🙏Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar🙏🙏🙏

Arkadaşlar eski sayfalara baktım ve iki gün boyunca okumayan arkadaşları çıkarttım listeden hak geçmesin isteyeni dahil ederiz yine ♥

🙏 500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım 🙏

Z Zeynepfz5
adessa01 adessa01 .
K Kubkubra
Larka Larka . OKUDU
🤗🤗🤗 Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur 😍😍

Arkadaşlar eski sayfalara baktım ve iki gün boyunca okumayan arkadaşları çıkarttım listeden hak geçmesin isteyeni dahil ederiz yine ♥
Lettyortiz arkadaşımıza okudum Allah tez zmanda hayırlı haberlerle evini şenlendirsin sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah allah kabul etsin.

Neden moralini bozdun canım hazirlasaydim romantik bir masa yemek yiyip güzel.sohbetler ederdiniz ❤️🤭
Canım yeni yemek yapamazdım önceki yemek vardı o da kuru fasulyeydi onunla ne kadar romantik bi sofra kurulabilir 😂😂 Pasta börek de yapmadım yeni yemiştik ev abur cubur dolu zaten, e hediye alamadık dışarı çıkamadık derkeeennn gün pat diye bitti. Biz de bulmaca çözdük 😂

Z Zeynepfz5 . OKUDU
adessa01 adessa01 .
K Kubkubra
Larka Larka . OKUDU

Canım yeni yemek yapamazdım önceki yemek vardı o da kuru fasulyeydi onunla ne kadar romantik bi sofra kurulabilir 😂😂 Pasta börek de yapmadım yeni yemiştik ev abur cubur dolu zaten, e hediye alamadık dışarı çıkamadık derkeeennn gün pat diye bitti. Biz de bulmaca çözdük 😂
Ay canım vallahi güldürdün beni Allah ta seni güldürsün olsun tamam kuru fasulyeyle pek romantik olmazdı ama olsun birlikte gecirmissiniz ya 🤗

X