Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok testle değil canım nisan 20 de bir kaç saatlik şiddetli kasık ağrım oldu sonra geçti akıntım da çoktu kesildi ordan anladım canım
Benim 3 gün falan sürdü yumurtlama ağrım o yüzden hangi gün bilemiyorum gecikirse ki inşallah gecikir 5 mayısa kadar beklerim heralde test içinnn

🙏🙏 Bismillahirrahmanirrahim 🙏🙏

Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle

🙏 500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım 🙏

🤲🤲🤲 Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün🤲

Z Zeynepfz5
Ahsen555 Ahsen555 . OKUDU
adessa01 adessa01 .
Mucizemm222 Mucizemm222
Life light Life light
lettyortiz lettyortiz . 🌹 Okunacak arkadaşımız
Humeyrosssssss Humeyrosssssss .
Magnifiaque Magnifiaque .
K Kubkubra
Larka Larka
🤗🤗🤗 Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur 😍😍

🙏🙏🙏Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar🙏🙏🙏

Arkadaşlar eski sayfalara baktım ve iki gün boyunca okumayan arkadaşları çıkarttım listeden hak geçmesin isteyeni dahil ederiz yine ♥🙏
lettyortiz lettyortiz arkadşımız için okudum allah kabul etsin. Hayırlı haberlerini bekliyoruz

🙏🙏 Bismillahirrahmanirrahim 🙏🙏

Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle

🙏 500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım 🙏

🤲🤲🤲 Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün🤲

Z Zeynepfz5
Ahsen555 Ahsen555 .
adessa01 adessa01 .
Mucizemm222 Mucizemm222
Life light Life light OKUDU
lettyortiz lettyortiz . 🌹 Okunacak arkadaşımız
Humeyrosssssss Humeyrosssssss .
Magnifiaque Magnifiaque .
K Kubkubra
Larka Larka
🤗🤗🤗 Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur 😍😍

🙏🙏🙏Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar🙏🙏🙏

Arkadaşlar eski sayfalara baktım ve iki gün boyunca okumayan arkadaşları çıkarttım listeden hak geçmesin isteyeni dahil ederiz yine ♥🙏

X