- 22 Ağustos 2015
- 827
- 862
- 27
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #1.001
Benim 3 mayıs canımm daha varNaber canlar hayırlı haber verecek olan var mı aranızda bat lar ne zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 3 mayıs canımm daha varNaber canlar hayırlı haber verecek olan var mı aranızda bat lar ne zaman
Benim 29 nisan canım 1 hafta var . Sen ne durumdasınNaber canlar hayırlı haber verecek olan var mı aranızda bat lar ne zaman
Hepinizden canımCümlemizden canımm
Ne zaman çatladı canım testle mi anladınKızlar benim ki de yumurta çatladığı günden hesaplarsam 3 mayıs
Yok testle değil canım nisan 20 de bir kaç saatlik şiddetli kasık ağrım oldu sonra geçti akıntım da çoktu kesildi ordan anladım canımNe zaman çatladı canım testle mi anladın
Benim 3 gün falan sürdü yumurtlama ağrım o yüzden hangi gün bilemiyorum gecikirse ki inşallah gecikir 5 mayısa kadar beklerim heralde test içinnnYok testle değil canım nisan 20 de bir kaç saatlik şiddetli kasık ağrım oldu sonra geçti akıntım da çoktu kesildi ordan anladım canım
Evet canım mantıklı benim test yapma huyum yok zatenBenim 3 gün falan sürdü yumurtlama ağrım o yüzden hangi gün bilemiyorum gecikirse ki inşallah gecikir 5 mayısa kadar beklerim heralde test içinnn
Benim 3 mayıs ama bu ay pek umudum yok gelecek ay artıkNaber canlar hayırlı haber verecek olan var mı aranızda bat lar ne zaman
Benim 3 mayıs ama bu ay pek umudum yok gelecek ay artıkNaber canlar hayırlı haber verecek olan var mı aranızda bat lar ne zaman
Benim 3 mayıs canımm daha var
Daha var canım 8mayis üç gün gecikmeli geliyor bazen normalde 5 Mayısama inşallah kırmizilar gelmez bebiş gelirNaber canlar hayırlı haber verecek olan var mı aranızda bat lar ne zaman
Canım benim düzenim yok net bi şey diyemem ama yumurtam çatladı onu bekliyorum o zaman anlaşılır heraldeNaber canlar hayırlı haber verecek olan var mı aranızda bat lar ne zaman
lettyortiz arkadşımız için okudum allah kabul etsin. Hayırlı haberlerini bekliyoruzBismillahirrahmanirrahim
Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle
500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım
Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün
Z Zeynepfz5
Ahsen555 . OKUDU
adessa01 .
Mucizemm222
Life light
lettyortiz . Okunacak arkadaşımız
Humeyrosssssss .
Magnifiaque .
K Kubkubra
Larka
Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur
Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar
Arkadaşlar eski sayfalara baktım ve iki gün boyunca okumayan arkadaşları çıkarttım listeden hak geçmesin isteyeni dahil ederiz yine ♥
Allah razı olsun canımlettyortiz arkadşımız için okudum allah kabul etsin. Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Sendende canımAllah razı olsun canım
Aynen bende şuan yeni oturdum canımNeler yaptınız kızlar ben evi süpürüp yemeğimi yapıp oturma moduna geçiyorum yavaş yavaş
Ay vallahi şöyle oturmayi özlemişim bahar temizliğiydi alisverisiydi oturamaz oldumAynen bende şuan yeni oturdum canım
Otur dinlen canım biraz amannAy vallahi şöyle oturmayi özlemişim bahar temizliğiydi alisverisiydi oturamaz oldum