- 17 Ağustos 2019
- 7.481
- 8.175
- 28
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #1.041
İnşAllah bebiş en kısa zaman da gelir canımAğzına sağlık canım
Amin canım aktardan keçi boynuzu özü pekmezi alın faydalı o da bayagiPandemi dönemi diye doktora gidemedik bir tek e vitamini iki kutu bitirdi Allah büyük canım hepimize bu grupdaki arkadaşlara ve isteyen herkesin yardimcisi olsun tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahamin
dışarı çıktığımda alacağım sağol canimAmin canım aktardan keçi boynuzu özü pekmezi alın faydalı o da bayagi
Al canım bizde kullandık bayağı faydasını gördük hatta eşime yine başlatmayı düşünüyorum bu aydışarı çıktığımda alacağım sağol canim
Sabah aksam aç karnına mi içecekAl canım bizde kullandık bayağı faydasını gördük hatta eşime yine başlatmayı düşünüyorum bu ay
Evet canım ben sabah bir yemek kaşığı uyumadan önce de bir yemek kaşığı veriyordum hatta eşim fazlasını bile içiyordu çok sevmişti tadınıSabah aksam aç karnına mi içecek
Çok teşekkürler canimEvet canım ben sabah bir yemek kaşığı uyumadan önce de bir yemek kaşığı veriyordum hatta eşim fazlasını bile içiyordu çok sevmişti tadını
Ne demek canım benim şifa olsun inşallah bebeklerimizi tez vakitte hissedelimÇok teşekkürler canim
İnşallah aminNe demek canım benim şifa olsun inşallah bebeklerimizi tez vakitte hissedelim ❤
Ayy inşallah canım benimİnşAllah bebiş en kısa zaman da gelir canım
Burdayım canımm bugün yıldönümümüzdü karantinadan dolayı hiçbir şey yapamadık o yüzden moralim bozuktu birazKızlar neredesiniz sesiniz çıkmıyor
Lettyortiz arkadaşımıza okudum Allah tez zmanda hayırlı haberlerle evini şenlendirsin sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah allah kabul etsin.Bismillahirrahmanirrahim
Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle
500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım
Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün
Z Zeynepfz5
Ahsen555 . OKUDU
adessa01 .
Mucizemm222 OKUDU
Life light OKUDU
lettyortiz . Okunacak arkadaşımız
Humeyrosssssss .
Magnifiaque .
K Kubkubra
Larka . OKUDU
Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur
Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar
Arkadaşlar eski sayfalara baktım ve iki gün boyunca okumayan arkadaşları çıkarttım listeden hak geçmesin isteyeni dahil ederiz yine ♥
Ağzına sağlık canım benim çok teşekkür ederimLettyortiz arkadaşımıza okudum Allah tez zmanda hayırlı haberlerle evini şenlendirsin sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah allah kabul etsin.
Neden moralini bozdun canım hazirlasaydim romantik bir masa yemek yiyip güzel.sohbetler ederdinizBurdayım canımm bugün yıldönümümüzdü karantinadan dolayı hiçbir şey yapamadık o yüzden moralim bozuktu biraz
Canım yeni yemek yapamazdım önceki yemek vardı o da kuru fasulyeydi onunla ne kadar romantik bi sofra kurulabilirNeden moralini bozdun canım hazirlasaydim romantik bir masa yemek yiyip güzel.sohbetler ederdiniz
Ay canım vallahi güldürdün beni Allah ta seni güldürsün olsun tamam kuru fasulyeyle pek romantik olmazdı ama olsun birlikte gecirmissiniz yaCanım yeni yemek yapamazdım önceki yemek vardı o da kuru fasulyeydi onunla ne kadar romantik bi sofra kurulabilirPasta börek de yapmadım yeni yemiştik ev abur cubur dolu zaten, e hediye alamadık dışarı çıkamadık derkeeennn gün pat diye bitti. Biz de bulmaca çözdük
Hahah aminnAy canım vallahi güldürdün beni Allah ta seni güldürsün olsun tamam kuru fasulyeyle pek romantik olmazdı ama olsun birlikte gecirmissiniz ya