- 9 Aralık 2019
- 347
- 414
- 33
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #1.061
Kızlar yarın okucam inşallah bugün ki arkadaşımız için. Bugünüm çok yoğun geçti teli elime yeni aldım hepinize selam sevgilerBismillahirrahmanirrahim
Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle
500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım
Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün
@Zeynepfz5. OKUDU
Ahsen555 . OKUDU
@adessa01.
Mucizemm222 OKUDU
@Life light OKUDU
lettyortiz . Okunacak arkadaşımız
Humeyrosssssss .
Magnifiaque .
@Kubkubra
@Larka. OKUDU
Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur
Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar
Arkadaşlar eski sayfalara baktım ve iki gün boyunca okumayan arkadaşları çıkarttım listeden hak geçmesin isteyeni dahil ederiz yine ♥
Tabi canım yanında ya bir keresinde eşim sevgililer gününde annelerini davet etmişti çok fena bozulmuştum siz en azından başbaşa kalmışsınızHahah aminnBiraz surat yaptım ama şimdi düşünüyorum amaan sağlıklıyız birlikteyiz bu sefer de böyle olsun
Tamam canim benimKızlar yarın okucam inşallah bugün ki arkadaşımız için. Bugünüm çok yoğun geçti teli elime yeni aldım hepinize selam sevgiler ❤
Hahsh o da iyiymiş :)) Erkekler düşünemiyolar yaaTabi canım yanında ya bir keresinde eşim sevgililer gününde annelerini davet etmişti çok fena bozulmuştum siz en azından başbaşa kalmışsınız
Yemiştim başının etiniHahsh o da iyiymiş :)) Erkekler düşünemiyolar yaa
Valla ne yaparlarsa kendilerine yapmadıkları da kendilerine de işteYemiştim başının etini
Aynen öyle bizleri mutlu etsinler bizde onları edelimValla ne yaparlarsa kendilerine yapmadıkları da kendilerine de işte)
Aynen canımAynen öyle bizleri mutlu etsinler bizde onları edelim
Hayırlısıyla birde bebislerimiz olunca tam aile olacağız bizdeAynen canım
Ah evet canım ya eşimi baba olarak görmeyi o kadar istiyorum babalığını o kadar merak ediyorum ki.. Allahım aratmaHayırlısıyla birde bebislerimiz olunca tam aile olacağız bizde
Açıkçası ben hayal bile edemiyorum nasıl bir baba olcagini çok istiyor çok hoşgorulu çok sevecen bir baba olur herhalde benim ki Allah im o günleri göstersin artık bize inşallah daha da bekletmesinAh evet canım ya eşimi baba olarak görmeyi o kadar istiyorum babalığını o kadar merak ediyorum ki.. Allahım aratma
Üzülme canımm bir dahaki ay hemen kalırsın inşallahHamileliğim kimyasalmışş
İnşallah canımÜzülme canımm bir dahaki ay hemen kalırsın inşallah
Niye olurmuş kimyasal gebelik araştırdın mıİnşallah canım
Sperm ve yumurtadan gelen kromozomlar sağlıklı olmadıgı için oluyormuş canım. Vardır tabi bi hayırNiye olurmuş kimyasal gebelik araştırdın mı
Bende bir kez geçirmişim. Adetim 2 gün geçtş fakat çok şiddetli ağrım vardı kasık da belde gidip Kan verelim dedim kanı verdim neyse lavaboya gireyim öyle gidelim dedim eşime adet olmuşum sonra ben hiç kan sonucuda bakmadım aradan bir iki ay geçti geçmş tahliller bakıyordum değerim 20 çıkmış şok olmuştum. Doktora sordum oda kimyasal gebelik geçirmşsin dedi 2 yılı geçti neredeyseSperm ve yumurtadan gelen kromozomlar sağlıklı olmadıgı için oluyormuş canım. Vardır tabi bi hayır
Doğrudur valla bu ılayı hiç haberi olmadan yaşayan çok varmış çok önemli bi durum değilmiş aslında korkmaya gerek yokmuş. Ama ben hala adet olmadım onu bekliyorum bugün öğrendim zaten kimyasal olduğunu doktor iki üç güne adet olursun dedi bakalım bir an önce olup bitsin istiyorum. İnşallah bizde anne olabiliriz Allahın izniyleBende bir kez geçirmişim. Adetim 2 gün geçtş fakat çok şiddetli ağrım vardı kasık da belde gidip Kan verelim dedim kanı verdim neyse lavaboya gireyim öyle gidelim dedim eşime adet olmuşum sonra ben hiç kan sonucuda bakmadım aradan bir iki ay geçti geçmş tahliller bakıyordum değerim 20 çıkmış şok olmuştum. Doktora sordum oda kimyasal gebelik geçirmşsin dedi 2 yılı geçti neredeyse
Olursun canım bir kaç güne inşallah oluruz gittikçe umutlarım tükeniyor ama sen tüketme daha 1 yıl bile olmamış olacak senin bebeğin inanıyorumDoğrudur valla bu ılayı hiç haberi olmadan yaşayan çok varmış çok önemli bi durum değilmiş aslında korkmaya gerek yokmuş. Ama ben hala adet olmadım onu bekliyorum bugün öğrendim zaten kimyasal olduğunu doktor iki üç güne adet olursun dedi bakalım bir an önce olup bitsin istiyorum. İnşallah bizde anne olabiliriz Allahın izniyle