-
- Konu Sahibi Mucizemm222
Kesin var canim hadi hayırlısıİnşallah öyledir canlarım. Az çnce dayanamadım bi test daha yaptım düşünün sabah olmamasına ragmen yine silik çizgi çıktı. Gittin şimdi hastaneye kan verdim artık bi sonuc aliyim çünkü kafa karısıklıgından kafayı yicem
Ya ben hala kesin diyemiyorum kahverengi leke gelmeye devam ediyo vala deşi olcamKesin var canim hadi hayırlısı
Yat bence dikkat et kendine normal kan kirmizisi olmadigi surecede aklına kotu bise getirme canimYa ben hala kesin diyemiyorum kahverengi leke gelmeye devam ediyo vala deşi olcam
Kız sizde iyice beni gaza getiriyosunuz neyse bi saat sonra artık kesin sonuc olcak ama eğer yoksa ben bidaha begelik testlerime güvenmemYat bence dikkat et kendine normal kan kirmizisi olmadigi surecede aklına kotu bise getirme canim
Canım hepsi mi bozuk olacak inşallah hamilesindirKız sizde iyice beni gaza getiriyosunuz neyse bi saat sonra artık kesin sonuc olcak ama eğer yoksa ben bidaha begelik testlerime güvenmemçünkü hepsinde pozitif cıktı
İnşallah canım inşallah rabbim hepimize hayırlısını nasip etsn inşallahhCanım hepsi mi bozuk olacak inşallah hamilesindir
O kadar umudunu yitirmis ki normal oyle suphede kalmasi bende ayni olurdum galiba var insallah yaaKız sizde iyice beni gaza getiriyosunuz neyse bi saat sonra artık kesin sonuc olcak ama eğer yoksa ben bidaha begelik testlerime güvenmemçünkü hepsinde pozitif cıktı
Aynen canım ya hiç umut yokO kadar umudunu yitirmis ki normal oyle suphede kalmasi bende ayni olurdum galiba var insallah yaa
Hepimiz beraber güvenmicez emin olKız sizde iyice beni gaza getiriyosunuz neyse bi saat sonra artık kesin sonuc olcak ama eğer yoksa ben bidaha begelik testlerime güvenmemçünkü hepsinde pozitif cıktı
Hahahahah maalesef size böyle kötü bi tecrübe kazandırdıgım için üzgünümHepimiz beraber güvenmicez emin ol
Amin canım inşallah umudunu kaybetme herşeyde vardır bı hayırİnşallah canım inşallah rabbim hepimize hayırlısını nasip etsn inşallahh
Dur ya sonuç çıkmadan deme öyleHahahahah maalesef size böyle kötü bi tecrübe kazandırdıgım için üzgünüm
Cok yeni demeekkk HAMILESINNKızllarrr beta hgc 31 cıktı ne demek bu
Nasil yakaladın oyle bebisin seninleKızllarrr beta hgc 31 cıktı ne demek bu
Bende varım 5 aylık evliyiz daha yeni 1 aydır bebek düşünüyoruz. Bakalım bende inşallah bu ay olumlu sonuç alırımBirbirimize destek olup birbirimizi bilgilendirmek amaçlı acilan bir konu
Ayy hamilesin canım çok dikkat et kendine yat dinlen yorma kendini fazla doktora gittin miKızllarrr beta hgc 31 cıktı ne demek bu
Insallah artik top sende kafani rahat rut benceDoktorumu şimdi aradım o da dinlen kalkma dedi. Üç gün sonra tekrar yapıcamm yükselirse kesin hamileliği devam ediyo olcak