Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoş geldin canım inşallah bu topik bize uğur getirirde bebislerimizi konuşuruz burda
Merhabalar bende burdayım 1 yıldır deniyoruz ama hala yok ufukta görünen bir minik namazlarımda dua ediyorum isteyen her kadına birbirimize destek olup dua edelim ne olursunuz farklı kürler deneyen varsa bilgilerini izlenimlerini paylassinlar lütfen

Kızlar yumurtam bugun çatladı hayıt suyunu bıraksam mı ne yapsam sizce kararsız kaldım

Ben de varım 2bucuk yıl oldu istiyorum
Hoşgeldiniz kızlar aramıza olacak inşallah bizimde bebeklerimiz biraz daha sabır

Kimyasal gebelik de adetin kaç gün geçmişti canım
1 gün...
Yani ben yumurtlama testi ile takip etmiştim normalde. Yumurtlamamın üzerinden 15 gün geçince adet günümdü. Ama belim kasıklarım çok ağrıyordu. Kan verdim değerlerim 18 çıktı sonra yükseldi 30-50-70 diye ama 1 hafta sonea aşırı kanamalar yaşadım. Kıyafetlerime bulaştı aşırı. Doktor sa kimyasal deid

Üzülme canım Allah büyük en azından hamile kalabiliyorsun bak tez saatte tez vakitte sağlıklı bir şekilde hamilelik geçirirsin

Bismillahirrahmanirrahim

Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle

500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım

Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün

Z Zeynepfz5
Ahsen555
adessa01 .
Mucizemm222
Life light Okunacak arkadaşımız
Humeyrosssssss .
Magnifiaque .
K Kubkubra
Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur

Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar

Arkadaşlar eski sayfalara baktım ve iki gün boyunca okumayan arkadaşları çıkarttım listeden hak geçmesin isteyeni dahil ederiz yine ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…