- 16 Nisan 2018
- 582
- 553
- 32
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
Güzel haberlerini bekliyoruzCanım çarşamba gidicem inşallah adet olmazsam
Canım düşüklerin nedeni belli mi.inşallah sende en kısa zamanda sağlıkla hamile kalıp bebişini dünyaya getirirsinMerhaba kızlar bende sizin gibi hamile kalmak isteyenler denim 3 sene olacak evleneli ve 3 düşüğüm var 3.dusugumu iki hafta önce yaptım Allah hepimize sağlıklı gebelik yaşatsın
Her şeyde vardır canım bir hayır vakti zamanı var demek ki. Bizlerde aynı durumdayız. Umutsuzluğa kapılma sakınBende çok uzun zamandır istiyorum ama olmadı
Var gibi canım bence de kan verKızlar bugün çatlatma iğnesinin 14. Günü üsttekini iki gün çnce yapmıştım alttaki ikisini bu sabah ????
Çarşmba yapıcam cnmVar gibi canım bence de kan ver ❤
Yanlız hiç stres yapma kasma kendini canım bebiş seninleÇarşmba yapıcam cnm
Değerlendirebilirsen değerlendir canımBenim de bugun yumurtam çatladı yada çatlayacak sanırım kasıklarım çok ağrıyor
Hayır canım belli değil virüs ten dolayı gidemedim doktoraCanım düşüklerin nedeni belli mi.inşallah sende en kısa zamanda sağlıkla hamile kalıp bebişini dünyaya getirirsin
Göreve gidiyor kuzum eşim hayırlısı ya napayımDeğerlendirebilirsen değerlendir canım
Canımm bence ararştırılmalı Kesinn çünkü 3 düşük az değilHayır canım belli değil virüs ten dolayı gidemedim doktora
Olsun canım sıkma kendini olacaksa zaten tek ilişkide bile oluyorGöreve gidiyor kuzum eşim hayırlısı ya napayım
Öyle canım haklısınOlsun canım sıkma kendini olacaksa zaten tek ilişkide bile oluyor
Öyle canım gidebilsem doktora araştırılmasını isteyecem zaten de gidemiyoruz işteCanımm bence ararştırılmalı Kesinn çünkü 3 düşük az değil
Anladım kuzum şu hastalık bi gitsin bakalımÖyle canım gidebilsem doktora araştırılmasını isteyecem zaten de gidemiyoruz işte
Aynen ne zaman bitecek bu virüs o bile belli değilAnladım kuzum şu hastalık bi gitsin bakalım
Malesef canım en kısa zaman da gider inşallahAynen ne zaman bitecek bu virüs o bile belli değil