Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım belirtilerin varmıydı var ise nelerdi daha doğrusu 2 hafta içinde vücudunda değişik ne oldu 🧐
Pek bi değişiklik yoktu canım yumurtlamadan sonra kıntım göğüs agrısı oldu son bir haftadırda rahim üstüe karnımda ağrılar batmalar oldu bugünde kahverengi leke geldi anlamadım yani iki gün üst üste üç testte silik çıktı ama yanlıştı demekki

Pek bi değişiklik yoktu canım yumurtlamadan sonra kıntım göğüs agrısı oldu son bir haftadırda rahim üstüe karnımda ağrılar batmalar oldu bugünde kahverengi leke geldi anlamadım yani iki gün üst üste üç testte silik çıktı ama yanlıştı demekki
Belli olmaz canım bekle bakalım .

Canım testler varsa resmini atabilir misin

Eklentiler

• A98906A1-C8CC-4340-B69C-E6909BDCEDEF.jpeg
    A98906A1-C8CC-4340-B69C-E6909BDCEDEF.jpeg
    111,3 KB · Görüntüleme: 20
Canım adetin de geçmemiş bana yerleşme kanaması gibi geliyor hadi mübareğiyle güzel haber al inşallah testtin de öyle çıkması belirtiler derken sonuç pozitif gibi biiznillah hadi bakalım biz de heyecanla bekliyoruz seni😍

İnşallah öyledir canlarım. Az çnce dayanamadım bi test daha yaptım düşünün sabah olmamasına ragmen yine silik çizgi çıktı. Gittin şimdi hastaneye kan verdim artık bi sonuc aliyim çünkü kafa karısıklıgından kafayı yicem

Eklentiler

• 4E11B3A7-23C6-4EBB-AE83-1A442399EF1F.jpeg
    4E11B3A7-23C6-4EBB-AE83-1A442399EF1F.jpeg
    147,3 KB · Görüntüleme: 26
X