-
- Konu Sahibi Mucizemm222
Artık eşimi ikna ettim insallah mayısta bir uzmana gideceğiz Ramazan’dan sonraHer şeyde vardır canım bir hayır vakti zamanı var demek ki. Bizlerde aynı durumdayız. Umutsuzluğa kapılma sakın
Yerleşme olamaz mıValla bi damla kaverengi geldi şimdi gabila bütğn umutlar söndü
İnşallah canım yaaMalesef canım en kısa zaman da gider inşallah
Valla artık hiç umutlandırmıyorum kendimi canımYerleşme olamaz mı
Canım belirtilerin varmıydı var ise nelerdi daha doğrusu 2 hafta içinde vücudunda değişik ne olduValla artık hiç umutlandırmıyorum kendimi canım
Pek bi değişiklik yoktu canım yumurtlamadan sonra kıntım göğüs agrısı oldu son bir haftadırda rahim üstüe karnımda ağrılar batmalar oldu bugünde kahverengi leke geldi anlamadım yani iki gün üst üste üç testte silik çıktı ama yanlıştı demekkiCanım belirtilerin varmıydı var ise nelerdi daha doğrusu 2 hafta içinde vücudunda değişik ne oldu
Belli olmaz canım bekle bakalım .Pek bi değişiklik yoktu canım yumurtlamadan sonra kıntım göğüs agrısı oldu son bir haftadırda rahim üstüe karnımda ağrılar batmalar oldu bugünde kahverengi leke geldi anlamadım yani iki gün üst üste üç testte silik çıktı ama yanlıştı demekki
Canım testler varsa resmini atabilir misinPek bi değişiklik yoktu canım yumurtlamadan sonra kıntım göğüs agrısı oldu son bir haftadırda rahim üstüe karnımda ağrılar batmalar oldu bugünde kahverengi leke geldi anlamadım yani iki gün üst üste üç testte silik çıktı ama yanlıştı demekki
Üattekini iki gün önce yaptım canımCanım testler varsa resmini atabilir misin
Âdetin kaç gün geçti canımÜattekini iki gün önce yaptım canım
Alttaki iki bu sabah yapıldı
Daha geçmedi canım 23ünde olmam gerkeşyorÂdetin kaç gün geçti canım
Anladım canım istersen bekle kanaman olmazsa doktora git bı ihtimal hamile olabilirsinDaha geçmedi canım 23ünde olmam gerkeşyor
Öyle yapıcam canım saat 1 bucuk 2 gibi geldi ço kküçük kahvvereng bi leke ondan sonra daha gelmedi. Bakalım inşallahh hanileyimsirAnladım canım istersen bekle kanaman olmazsa doktora git bı ihtimal hamile olabilirsin
İnşallah canım ilk mi olacak yoksa öncesinde düşük falan var mıÖyle yapıcam canım saat 1 bucuk 2 gibi geldi ço kküçük kahvvereng bi leke ondan sonra daha gelmedi. Bakalım inşallahh hanileyimsir
İlk cnmİnşallah canım ilk mi olacak yoksa öncesinde düşük falan var mı
Umutsuzluga kapilma yerleşme kanidir buyuk ihtimalleeİlk cnm
Canım adetin de geçmemiş bana yerleşme kanaması gibi geliyor hadi mübareğiyle güzel haber al inşallah testtin de öyle çıkması belirtiler derken sonuç pozitif gibi biiznillah hadi bakalım biz de heyecanla bekliyoruz seniPek bi değişiklik yoktu canım yumurtlamadan sonra kıntım göğüs agrısı oldu son bir haftadırda rahim üstüe karnımda ağrılar batmalar oldu bugünde kahverengi leke geldi anlamadım yani iki gün üst üste üç testte silik çıktı ama yanlıştı demekki
İnşallah hamilesindir canım güzel haberlerini verirsin bizeİlk cnm