- 1 Nisan 2020
- 953
- 744
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
İnşallahh canım aynen öyle sonunda soru işaretleei çözüldğ kafamdakii artık bundan sonrasıı hyaırlısııInsallah artik top sende kafani rahat rut bence
İnşallahh canım aynen öyle sonunda soru işaretleei çözüldğ kafamdakii artık bundan sonrasıı hyaırlısıı
[/QUOTE
Insallah saglikla kucagina almayi nasip eder Allah canm
AminnnnAmin canımm rabbim hepimize nasip etsin mübarek günlerde dualarjmız kabul olsun inşallahh❤
Hamilesin canım maşallah çok minik annesiKızllarrr beta hgc 31 cıktı ne demek bu
Tebrikler canım allah sağlıkla kucağına almayo nasip etsinAyyyy şoktayım kızlarr dualarınızda unutmayın benidee rabbim hepimize nasip etsinşallahhh
Canııım mübarek olsun hepimize umut oldun yüzümüzde tebessüm belirdiİnşallahh canım aynen öyle sonunda soru işaretleei çözüldğ kafamdakii artık bundan sonrasıı hyaırlısıı
Amin canım benim rabbiö hepimize sağlıkla hayırla nasip etsin inşallahhCanııım mübarek olsun hepimize umut oldun yüzümüzde tebessüm belirdimevla afiyet ile kucağına almayı nasip eylesin canım ya
Allah razı olsun canım benim sağol
Yaaa hayırlı olsun canım benim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin HamilesinnnnnKızllarrr beta hgc 31 cıktı ne demek bu
Mucizemm222 canım ALLAH kabul eylesin benimkini de
Allah razı olsunMucizemm222 insallah en kisa zamanza rabbim sana da bir evlat versin okudum
Sağolasın canım rabbim hepimiE nasip etsin sağlıklaYaaa hayırlı olsun canım benim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Hamilesinnnnn
Amin canım Allah razı olsunSağolasın canım rabbim hepimiE nasip etsin sağlıkla❤
Bol bol dua et canım bize senin duan kabul olur bir melek taşıyorsun senSağolasın canım rabbim hepimiE nasip etsin sağlıkla❤