Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mucizemm222 canım yatsı peşine okumuş olucam arkadaşımız için henüz kılmadım bugün yoğun geçti gündüz okuyamadım

Bismillahirrahmanirrahim

Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle

500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım

Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün

Z Zeynepfz5
Ahsen555
adessa01 . Okunacak arkadaşımız
Mucizemm222 Okudu
Life light okudu
Humeyrosssssss .
lettyortiz
Ala ala
D Dogakuzeyim
Magnifiaque . Okudu
K Kubkubra okudu
Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur

Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar

Ben şuan çörek otu bal tarçın kullanıyorum yani kullandım bitti şimdi yumurtlamayı değerlendiriyorum sen yaptın mı hiç kür falan
[/QUOTE
Kızlar hayit tohumunu kullanan var mi acaba bende 5 gün oldu başlayalı 9 Aydın istiyoruz bizde Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Vitamin almanızı tavsiye ederim herhangi bir sorununuz yoksa kalırsınız hemen

Hoşgeldin canım benim bir sorunum yok fakat 2 buçuk yıldır hamile kalmadım nasıl bir vitamin almamız gerek folik asit gibi mi
Ben 2 yıllık evliyim pko var bende hayıt hapı kullaniyorum birde vitamin almayı düşünüyorum promotil women diye biraz pahalı ama sizde sorun yoksa 1 2 aya kalırsınız Allahım nasip ederse

Ben 2 yıllık evliyim pko var bende hayıt hapı kullaniyorum birde vitamin almayı düşünüyorum promotil women diye biraz pahalı ama sizde sorun yoksa 1 2 aya kalırsınız Allahım nasip ederse
Ay inşallah canım benim bir araştırayım belki vesilem sen olursun

Canım sen kullandın mı bu vitamini ne kadar kullandın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…