- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.432
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
Aramıza hoşgeldin canım amin inşallah Allah tez vakitte nasip eder bebeklerimizi bizeMerhabalar bende araniza yeni kaltildim 7 aydir bende bebek bekleyenlerdenim inşallah Rabbim bu mübarek günlerde hepimizin kalbine gore verir
Amin inşallah her ay sabırsızlıkla bekliyoruzHoşgeldin canım aramıza olacak inşallah Allah dualarımızı kabul etsin
Daha sizin çok yeni ama canım olur sakın stres yapma üzme kendiniAmin inşallah her ay sabırsızlıkla bekliyoruz
Tamam canim olsun yarına kadar vaktimiz var zatenMucizemm222 canım yatsı peşine okumuş olucam arkadaşımız için henüz kılmadım bugün yoğun geçti gündüz okuyamadım
İnşallah canımİnşAllah bana da faydası olur canım bana umut oldun
Allah razı olsun canım. Başka bir marka da alabilirsin güvendiğin yerden. İnşallah şifa okurAnladım canım Allah razı olsun Allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin güzel gözüküyor burda bulabilirsem bende alayım
Ben şuan çörek otu bal tarçın kullanıyorum yani kullandım bitti şimdi yumurtlamayı değerlendiriyorum sen yaptın mı hiç kür falan
[/QUOTE
Vitamin almanızı tavsiye ederim herhangi bir sorununuz yoksa kalırsınız hemenKızlar hayit tohumunu kullanan var mi acaba bende 5 gün oldu başlayalı 9 Aydın istiyoruz bizdeRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hoşgeldin canım benim bir sorunum yok fakat 2 buçuk yıldır hamile kalmadım nasıl bir vitamin almamız gerek folik asit gibi miVitamin almanızı tavsiye ederim herhangi bir sorununuz yoksa kalırsınız hemen
Ben 2 yıllık evliyim pko var bende hayıt hapı kullaniyorum birde vitamin almayı düşünüyorum promotil women diye biraz pahalı ama sizde sorun yoksa 1 2 aya kalırsınız Allahım nasip ederseHoşgeldin canım benim bir sorunum yok fakat 2 buçuk yıldır hamile kalmadım nasıl bir vitamin almamız gerek folik asit gibi mi
Her türlü vitamin var internette inceleyin bir Hoşbulduk bu aradaHoşgeldin canım benim bir sorunum yok fakat 2 buçuk yıldır hamile kalmadım nasıl bir vitamin almamız gerek folik asit gibi mi
Ay inşallah canım benim bir araştırayım belki vesilem sen olursunBen 2 yıllık evliyim pko var bende hayıt hapı kullaniyorum birde vitamin almayı düşünüyorum promotil women diye biraz pahalı ama sizde sorun yoksa 1 2 aya kalırsınız Allahım nasip ederse
Insallah canım benimde denedigim kalmadiAy inşallah canım benim bir araştırayım belki vesilem sen olursun♥
Hoşgeldin canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip ederMerhabalar bende araniza yeni kaltildim 7 aydir bende bebek bekleyenlerdenim inşallah Rabbim bu mübarek günlerde hepimizin kalbine gore verir
Allah büyük canım isteyen herkese nasip eder inşallah kur falan denedin mi peki fayda gördün mü denediysenInsallah canım benimde denedigim kalmadi
Vitamin kullandım geçen ay işe yaramadı maalesefVitamin almanızı tavsiye ederim herhangi bir sorununuz yoksa kalırsınız hemen
Canım sen kullandın mı bu vitamini ne kadar kullandın?Ben 2 yıllık evliyim pko var bende hayıt hapı kullaniyorum birde vitamin almayı düşünüyorum promotil women diye biraz pahalı ama sizde sorun yoksa 1 2 aya kalırsınız Allahım nasip ederse