- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.432
- Konu Sahibi Mucizemm222
Evet canım 4 gün geciktiGünün geçtim mi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım 4 gün geciktiGünün geçtim mi canım
İnşallah canım hayır yapmadım belli mevsimsel.olarak gecikmedir hayal kırıklığı yaşamak istemedimBelki de ilk haberimiz senden gelir. Test yaptın mı
İnş hamilesindir canım ya üzülme hoş ben yıldım artık gebelik beklemicem troidim var doktorum gebeliğe engel değil demişti internetten araştırdım engelmiş anlicağınız boğulacağımı bile bile çırpınmicam artık canım çok sıkıldı yaİnşallah canım hayır yapmadım belli mevsimsel.olarak gecikmedir hayal kırıklığı yaşamak istemedim
Canım umutsuzluğa kapılma. Trodin hiper mi hipo mu? Değerlerinde sıkıntı yoksavbi sorun olmaz.İnş hamilesindir canım ya üzülme hoş ben yıldım artık gebelik beklemicem troidim var doktorum gebeliğe engel değil demişti internetten araştırdım engelmiş anlicağınız boğulacağımı bile bile çırpınmicam artık canım çok sıkıldı ya
Çatlamış ALLAHIN izni ile canım bugün ve yarın da değerlendir ve beklemeye geçişşşşçMerhaba kızlaar 1inci belirgin olan test dün sabahın 2inci olan da bu sabahın.yumurtam çatlamışmıdır acaba3-4 gündür her gün ilişki oldu değerlendirdik
Canım oluyor böyle zamanlarımız ben de pek iyi sayılmam umutlu olma konusunda ama ALLAHA havele edince biraz daha rahatlıcak kalbimiz öyle yapalım bizİnş hamilesindir canım ya üzülme hoş ben yıldım artık gebelik beklemicem troidim var doktorum gebeliğe engel değil demişti internetten araştırdım engelmiş anlicağınız boğulacağımı bile bile çırpınmicam artık canım çok sıkıldı ya
Hadi inşallah güzel haberlerini verirsin bize canımEvet canım 4 gün gecikti
Canım oluyor böyle zamanlarımız ben de pek iyi sayılmam umutlu olma konusunda ama ALLAHA havele edince biraz daha rahatlıcak kalbimiz öyle yapalım biz❤
Canım Üzülme engel olsa bile onunda bir ilacı var neden hemen uzuyorsun kendini sen başka doktora da görünürsün belki değerlerin düzeldi sıkma sen canını hemen Allah büyükİnş hamilesindir canım ya üzülme hoş ben yıldım artık gebelik beklemicem troidim var doktorum gebeliğe engel değil demişti internetten araştırdım engelmiş anlicağınız boğulacağımı bile bile çırpınmicam artık canım çok sıkıldı ya
İnşallah canım hepimiz sırayla güzel haberlerimizi paylasip başkalarına umut oluruzHadi inşallah güzel haberlerini verirsin bize canım❤
değerlendiricem kuzuumm sonra beklemede dediğin gibiiÇatlamış ALLAHIN izni ile canım bugün ve yarın da değerlendir ve beklemeye geçişşşşç
Hayırlı haberlerle bekliyorum canım seniideğerlendiricem kuzuumm sonra beklemede dediğin gibii
Canım Üzülme engel olsa bile onunda bir ilacı var neden hemen uzuyorsun kendini sen başka doktora da görünürsün belki değerlerin düzeldi sıkma sen canını hemen Allah büyük
İnşallahh veririm o haberi canımmAynı şekilde senden de bekliyorumHayırlı haberlerle bekliyorum canım senii♥