Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım hayır yapmadım belli mevsimsel.olarak gecikmedir hayal kırıklığı yaşamak istemedim🙏
İnş hamilesindir canım ya üzülme hoş ben yıldım artık gebelik beklemicem troidim var doktorum gebeliğe engel değil demişti internetten araştırdım engelmiş anlicağınız boğulacağımı bile bile çırpınmicam artık canım çok sıkıldı ya 😣

İnş hamilesindir canım ya üzülme hoş ben yıldım artık gebelik beklemicem troidim var doktorum gebeliğe engel değil demişti internetten araştırdım engelmiş anlicağınız boğulacağımı bile bile çırpınmicam artık canım çok sıkıldı ya 😣
Canım umutsuzluğa kapılma. Trodin hiper mi hipo mu? Değerlerinde sıkıntı yoksavbi sorun olmaz.

Canım oluyor böyle zamanlarımız 😣 ben de pek iyi sayılmam umutlu olma konusunda ama ALLAHA havele edince biraz daha rahatlıcak kalbimiz öyle yapalım biz❤️

Canım Üzülme engel olsa bile onunda bir ilacı var neden hemen uzuyorsun kendini sen başka doktora da görünürsün belki değerlerin düzeldi sıkma sen canını hemen Allah büyük 🙏😘

🙏🙏 Bismillahirrahmanirrahim 🙏🙏

Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle

🙏 500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım 🙏

🤲🤲🤲 Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün🤲

Z Zeynepfz5
Ahsen555 Ahsen555
adessa01 adessa01 . 🌹Okunacak arkadaşımız
Mucizemm222 Mucizemm222
Life light Life light okudu
bir mucizee bir mucizee .
lettyortiz lettyortiz
Ala ala Ala ala
D Dogakuzeyim
Magnifiaque Magnifiaque .
K Kubkubra okudu
🤗🤗🤗 Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur 😍😍

🙏🙏🙏Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar🙏🙏🙏

Son düzenleme:
🙏🙏 Bismillahirrahmanirrahim 🙏🙏

Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle

🙏 500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım 🙏

🤲🤲🤲 Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün🤲

Z Zeynepfz5
Ahsen555 Ahsen555
adessa01 adessa01 . 🌹Okunacak arkadaşımız
Mucizemm222 Mucizemm222
Life light Life light okudu
Humeyrosssssss Humeyrosssssss .
lettyortiz lettyortiz
Ala ala Ala ala
D Dogakuzeyim
Magnifiaque Magnifiaque .
K Kubkubra okudu
🤗🤗🤗 Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur 😍😍

🙏🙏🙏Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar🙏🙏🙏

Arkadaşlar eski sayfalara baktım ve iki gün boyunca okumayan arkadaşları çıkarttım listeden hak geçmesin isteyeni dahil ederiz yine ♥️🙏

X