- 17 Ağustos 2019
- 7.481
- 8.175
- 28
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
Yani canım hamile kalamadım benFaydasını gördün mu peki canimm
Tabi nasip işi birde aklından çıkarıp stres yapmayacaksin canımAh keşke oyle olsa hemen alalım ama bilmiyorum artık galiba bende ilaçların ise yaramayisina mi alıştım ne
Olmayinca bana kızma ama Allahım bilir yinede vesile olur belkiAy canım çok umutlu konuşuyorsun sanırım alacagim eşimle bir konusayim yarın
Bir ay mi kullandin pekiYani canım hamile kalamadım ben
Öyle şey olur mu canim benim sen bana umut verdin sadeceTabi nasip işi birde aklından çıkarıp stres yapmayacaksin canım
Olmayinca bana kızma ama Allahım bilir yinede vesile olur belki
Öyle şey olur mu canim benim sen bana umut verdin sadece ♥
2 ay kullandım tatlımBir ay mi kullandin peki
Adı neydi vitamin kullandiginiz2 ay kullandım tatlım
Prowomen kullandımAdı neydi vitamin kullandiginiz
Esinizde sorun varmı dr mu verdiProwomen kullandım
Aynı yerimi[QUOTE="Elifsen1, post: 63537458, member: 926805
Evet bende okudum hemen onları
İkimizde de bir sorun yok canım Dr vermişti evet. Onunla birlikte femara da kullandım hattaEsinizde sorun varmı dr mu verdi
Evet canımAynı yerimi
Herşey bir vesile işte canım senin vesilen değilmiş oİkimizde de bir sorun yok canım Dr vermişti evet. Onunla birlikte femara da kullandım hatta
Allah Allah stres mi yapiyorsunuz acaba oda iyi ilaç çünküİkimizde de bir sorun yok canım Dr vermişti evet. Onunla birlikte femara da kullandım hatta
1.5 yıldır araştıra arastira bir hal oldum bir bana olsa esimede ikimizde de sorun var bizimEvet canım
1.5 yıldır araştıra arastira bir hal oldum bir bana olsa esimede ikimizde de sorun var bizim
[/QUOTE
Eşinin sorunu ne canim