- 9 Aralık 2019
- 347
- 414
- 33
- Konu Sahibi Mucizemm222
Bu denileni mi kullandın canımVitamin kullandım geçen ay işe yaramadı maalesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu denileni mi kullandın canımVitamin kullandım geçen ay işe yaramadı maalesef
Neydi vitamininiz sorununuz varmıVitamin kullandım geçen ay işe yaramadı maalesef
İçeriğine baktım şimdi gerçekten çok kapsamlı bir vitamin ama çok pahalı yaBu denileni mi kullandın canım
Almayı düşünüyorum dedim farketmemissiniz kullanıp hamile kalanları okudum icerigine bakın yumurta gelistirici özelliği varCanım sen kullandın mı bu vitamini ne kadar kullandın?
Folik asit verdi doktorum onu kullandım b12 de vardı içinde ama olmadı işte gerçi benim b12 ve vitaminsizliğim kansızlığım var troid de var ohoo hangisini saycam velhasıl ilaçları kullanmıyorum artık sıkıldımNeydi vitamininiz sorununuz varmı
O ucuz olanı 250 bu 1 tane daha var 300 liraİçeriğine baktım şimdi gerçekten çok kapsamlı bir vitamin ama çok pahalı ya
İnceledim ben de şimdi canım Düşünüyorum ya napsam diye doğal olmayan hiç bi şey kullanmadım gönlüm istemiyor ama kapsamlı oluşu kararsız bıraktıİçeriğine baktım şimdi gerçekten çok kapsamlı bir vitamin ama çok pahalı ya
Aaa deme öyle pes mi ediceksin kullan ilaçlarını canımFolik asit verdi doktorum onu kullandım b12 de vardı içinde ama olmadı işte gerçi benim b12 ve vitaminsizliğim kansızlığım var troid de var ohoo hangisini saycam velhasıl ilaçları kullanmıyorum artık sıkıldım
Troid bendede var mutlaka kullan onu bebek istemezsendeFolik asit verdi doktorum onu kullandım b12 de vardı içinde ama olmadı işte gerçi benim b12 ve vitaminsizliğim kansızlığım var troid de var ohoo hangisini saycam velhasıl ilaçları kullanmıyorum artık sıkıldım
Açıkçası bana da umut olmadı değil ama hani ben bir ayda kullanmak istemem onu en az zaten 3 ay kullanmak lazimmis fiyatı da yüksek kararsız kaldım bayaİnceledim ben de şimdi canım Düşünüyorum ya napsam diye doğal olmayan hiç bi şey kullanmadım gönlüm istemiyor ama kapsamlı oluşu kararsız bıraktı
hmmm ben bir ay kullanırız olur diye hayale kapılınca o kısmını düşünemedimAçıkçası bana da umut olmadı değil ama hani ben bir ayda kullanmak istemem onu en az zaten 3 ay kullanmak lazimmis fiyatı da yüksek kararsız kaldım baya
Evet o benim baktığım yerde 234 yazıyordu eczanede kaç acaba299 dan düşmüş o değil mi acaba
Sormak lazım iyiymiş ama sen kaç ay kullandın canımEvet o benim baktığım yerde 234 yazıyordu eczanede kaç acaba
Ah keşke oyle olsa hemen alalım ama bilmiyorum artık galiba bende ilaçların ise yaramayisina mi alıştım neO
hmmm ben bir ay kullanırız olur diye hayale kapılınca o kısmını düşünemedim
Demesi benden tüp bebek yaptiracak olup bununla hamile kalan var dr un veripteAçıkçası bana da umut olmadı değil ama hani ben bir ayda kullanmak istemem onu en az zaten 3 ay kullanmak lazimmis fiyatı da yüksek kararsız kaldım baya
Ay canım çok umutlu konuşuyorsun sanırım alacagim eşimle bir konusayim yarınDemesi benden tüp bebek yaptiracak olup bununla hamile kalan var dr un veripte
Yok o denilen hangisi bilmiyorum kiBu denileni mi kullandın canım
Faydasını gördün mu peki canimmKızlar ben de prowomen kullandım 200 küsür TL olması lazım