- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
Çatlamış canım hadi hayırlısıMerhaba kızlaar 1inci belirgin olan test dün sabahın 2inci olan da bu sabahın.yumurtam çatlamışmıdır acaba3-4 gündür her gün ilişki oldu değerlendirdik
İnşAllah bana da faydası olur canım bana umut oldunBende öyleydim bazen işe bile gidemiyordum.parça parça geliyordu kanamam. Hayırla beraber civan perçeni aslan pençesi bunları karıştırıp içiyordum. Ama sıvı ekstresi daha çabuk fayda ediyor. Bir tatlı kaşığı sabah akşam.
Amiinnn canımmmAmin canım rabbim isteyen herkesin yüzünü tez vakitte güldürsün inşallah
Anladım canım Allah razı olsun Allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin güzel gözüküyor burda bulabilirsem bende alayımEvet canım ama macunuda kullandım bak resim atıyım. Şişesi 120 tlydibu arada geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın sağlıklı evlatlar versin. Benim bebeğim de sağlıkla tutunur inşallh
Benim adetime daha çok var canım ama bakalım inşallah bu ay sevindirir bizi ayın 8 inde adet tarihimAktarda da bulursun internetten de sipariş verebilirsin rahat bulabileceğin birşey canım. Büyütüyordur canım bakalım ne zman çatlayacak
İyiyiz canım sen nasılsın?? Bir sıkıntı yok değil mi?Canimlar canimlarkusura bakmayın dün hiç giremedim özür dilerim hepinizden tek tek nasılsınız mutlu bir pazar gününe uyanmissinizdir inşallah
Yok canım iyiyim bende Allah a şükürİyiyiz canım sen nasılsın?? Bir sıkıntı yok değil mi?
Tamam canım Allah razı olsun
Benim de 5 mayıs canım hayırlısı inşallahBenim adetime daha çok var canım ama bakalım inşallah bu ay sevindirir bizi ayın 8 inde adet tarihim
Beni daha baya var canım 4 MayısKızlar regl tarihi yaklaşan var mı bize güzel haberler vericek
Günün geçtim mi canımBende hala regl olmadım
Belki de ilk haberimiz senden gelir. Test yaptın mıBende hala regl olmadım
Yakınmış. Canım hadi inşallah :)Benim de 5 mayıs canım hayırlısı inşallah ❤
Öyle canım hayrlısı inşallah olurYakınmış. Canım hadi inşallah :)