Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım hayır yapmadım belli mevsimsel.olarak gecikmedir hayal kırıklığı yaşamak istemedim
İnş hamilesindir canım ya üzülme hoş ben yıldım artık gebelik beklemicem troidim var doktorum gebeliğe engel değil demişti internetten araştırdım engelmiş anlicağınız boğulacağımı bile bile çırpınmicam artık canım çok sıkıldı ya

Canım umutsuzluğa kapılma. Trodin hiper mi hipo mu? Değerlerinde sıkıntı yoksavbi sorun olmaz.

Canım oluyor böyle zamanlarımız ben de pek iyi sayılmam umutlu olma konusunda ama ALLAHA havele edince biraz daha rahatlıcak kalbimiz öyle yapalım biz

Canım Üzülme engel olsa bile onunda bir ilacı var neden hemen uzuyorsun kendini sen başka doktora da görünürsün belki değerlerin düzeldi sıkma sen canını hemen Allah büyük

Bismillahirrahmanirrahim

Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle

500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım

Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün

Z Zeynepfz5
Ahsen555
adessa01 . Okunacak arkadaşımız
Mucizemm222
Life light okudu
bir mucizee .
lettyortiz
Ala ala
D Dogakuzeyim
Magnifiaque .
K Kubkubra okudu
Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur

Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar

Son düzenleme:
Bismillahirrahmanirrahim

Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle

500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım

Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün

Z Zeynepfz5
Ahsen555
adessa01 . Okunacak arkadaşımız
Mucizemm222
Life light okudu
Humeyrosssssss .
lettyortiz
Ala ala
D Dogakuzeyim
Magnifiaque .
K Kubkubra okudu
Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur

Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar

Arkadaşlar eski sayfalara baktım ve iki gün boyunca okumayan arkadaşları çıkarttım listeden hak geçmesin isteyeni dahil ederiz yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…