Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazen bende akışına bırakıyım olursa olsun diyorum. Her ay bu ay oldu mu diye düşünmekten bıktım.
Stres yapma canım kendine. Ben 3 yıldır akışına bırakıyorum fakat 1 yıl içinde olmazsa doktorlar ne beklıyorsunuz diyor. Eşin ikna olduktan sonra başınızın çaresine bakın ki inşallah gerek kalmaz

Canlarım Allah yar ve yardımcınız olsun ne muradiniz varsa versin daualarinız kabul olsun tedavileriniz hep olumlu sonuclansin şansınız bol olsun bu yolda mucadele eden herkes mutlu sona kavuşsun ve mucizelerinizi Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah amin

Amin canım. Rabbim sanada evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Napim eltimden geldim doğumuna bir hafta kaldı imreniyorum gözlerim doldu boyle
Üzülme kuzum benim ikizimle ay farkıyla evlendik onunki bir sene oldu evleneli benimki Ekim'de 1 sene olacak o 2. Ayında hamile kaldı onu gördükçe imrenirdim şimdi 4 aylık bı tosun oldu Göktuğ Emirim can cikmadik yerden umut kesilmezmis kesme umudunj

Benden 20 yaş küçük kız kardeşim var 1 buçuk yaşında onu ilk kucağıma alınca çok ağlamıştım hüngür hüngür pahabicilemez bı duygu hem kardeşinin olması hem evde bebek olması sıkma canını hayatım senin de güzel haberlerini alacaz inşallah ben 8aylik evliyim 8.ayi.da nasip oldu

Bende bir sene iki aylık evlym bir sene önce mol gebelik geçirdim bir sene korunun dedi doktor korunduk bıraktık deniyoruz her ay adet oluyorum bu ayda denedim beklyrm bir haftam kaldı sabredmyrm hüsrana ugrycm diye korkuyorum

6 yelek 12 lif 2 bebek battaniyesi birini yeğenime ördüm bı yelek bı battaniye yeşilli su ebruli ipten yelek ördüm ikizim kurbağalı takimiyla takım yapıp giydiriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…