-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #6.041
Ne yapm senceBulantı çok yok böyle bir geliyor bir gidiyor cikmz diye hüsrana ugrarm diye yapamyrm test
Amin canım allah razı olsunAbu Allah yardımcınz olsun
Çok teşekkür iyiyizCanım nasılsın bebiş nasıl
Erken gebelik testlerinde çıkabilir ama bence erken adeti bekleyin1 hafta kaldı adet olmama ama hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum test yapsam çıkarmı acaba
Çok doğru söylüyorsun ben bekleme odasında eşimi beklerken bir çift transfer için gelmişler ve ücret yüzünden adam baya sorun çıkardı zam gelmiş çünkü ve haber verilmemiş size muhtaç olduğumuz için böyle yapıyorsunuz falan dediŞıp diye gebe kalanları çok sanşlı buluyorum. Bu yol çok meşakatli ve zor. Tedaviye başlayacağım dedim ya gideceğim hastane tedaviye başlamadan bişey olsun olmasın covit testi istiyor. 15 gün geçerliliği varmış şayetki 15 gün içinde tedavi bitmedi bir daha yaptırman gerekiyormuş. Amh testi yaptırmak gerekiyor devlet hastaneleri yapmıyor. Çok yıpratıcı ve stresli başlamadan bırakacağım sanırım. Çünkü eşim şunu demiyor ya bırak tamam ne kadarsa ne kadar gidelim ne isteseler yaparız demiyor
Bencede insan maddi manevi yıpranıyor. Sonucunun güzel olacağının da garantisi olmayınca üzülüyor insan.Aynen öyle canım çok yıpratıcı bir süreç hele ki özel hastanelerin bitmek bilmeyen tahlilleri ben neredeyse 5 bin lira harcadım psikolojik yipramayi katmiyorum bile Allah yardımcımız olsun
Ya işte böyle durumlar da ben daha çok geriliyorum stres oluyorm. Allah herkesin yardımcısı olsun canımÇok doğru söylüyorsun ben bekleme odasında eşimi beklerken bir çift transfer için gelmişler ve ücret yüzünden adam baya sorun çıkardı zam gelmiş çünkü ve haber verilmemiş size muhtaç olduğumuz için böyle yapıyorsunuz falan dedi
Amin canım inşallah tedaviye gerek kalmadan bizimde bebeklerimiz olurYa işte böyle durumlar da ben daha çok geriliyorum stres oluyorm. Allah herkesin yardımcısı olsun canım
İyiyim bende canım dikkat et kendineÇok teşekkür iyiyiz ♥canım ♥sen nasılsın
Aynen öyle canım Allah yardımcımız olsun hiç gerek kalmadan öyle şeylere isteyen herkese nasip etsin inşallahBencede insan maddi manevi yıpranıyor. Sonucunun güzel olacağının da garantisi olmayınca üzülüyor insan.
Amin canım rabbim duysun bizimde sesimiziAynen öyle canım Allah yardımcımız olsun hiç gerek kalmadan öyle şeylere isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin canım elimden geldiği kadar hep dua ediyorum isteyen herkese Allah tez vakitte kabul etsin hepimizin dualarınıAmin canım rabbim duysun bizimde sesimizi♥
İnan bende her gece dua ediyorum hepimizeAmin canım elimden geldiği kadar hep dua ediyorum isteyen herkese Allah tez vakitte kabul etsin hepimizin dualarını
Umudum da yok mecalimde yok gücüm de hiç yok. Bişeyler için ben çabalamaktan yoruldum. Olursa olur olmazsa olmaz. Allahım herkesin yardımcısı olsunAmin canım inşallah tedaviye gerek kalmadan bizimde bebeklerimiz olur
Bazen bende akışına bırakıyım olursa olsun diyorum. Her ay bu ay oldu mu diye düşünmekten bıktım.Umudum da yok mecalimde yok gücüm de hiç yok. Bişeyler için ben çabalamaktan yoruldum. Olursa olur olmazsa olmaz. Allahım herkesin yardımcısı olsun
Bende aynı şekil bir hamilelik haberi daha aldım eşimin 3 aylık evli kuzeninden yine içimde bir burukluk olmadı değilBazen bende akışına bırakıyım olursa olsun diyorum. Her ay bu ay oldu mu diye düşünmekten bıktım.
Yaaa üzülme bebeğim. Bizede nasip olcak inşallah. Bende bir arkadaşımdan haber aldım o da bir yıl olmadı evleneliBende aynı şekil bir hamilelik haberi daha aldım eşimin 3 aylık evli kuzeninden yine içimde bir burukluk olmadı değil
Bizim de vaktimiz var elbet ama çok üzülüyorum yaniYaaa üzülme bebeğim. Bizede nasip olcak inşallah. Bende bir arkadaşımdan haber aldım o da bir yıl olmadı evleneli
Haklısın canım. İyiki varsınız sizinle dertleşebiliyorum sadeceBizim de vaktimiz var elbet ama çok üzülüyorum yani
Bende senle aynı durumdayım canım benimde bir hafta var bende senle aynı dusuncedymErken gebelik testlerinde çıkabilir ama bence erken adeti bekleyin