Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şıp diye gebe kalanları çok sanşlı buluyorum. Bu yol çok meşakatli ve zor. Tedaviye başlayacağım dedim ya gideceğim hastane tedaviye başlamadan bişey olsun olmasın covit testi istiyor. 15 gün geçerliliği varmış şayetki 15 gün içinde tedavi bitmedi bir daha yaptırman gerekiyormuş. Amh testi yaptırmak gerekiyor devlet hastaneleri yapmıyor. Çok yıpratıcı ve stresli başlamadan bırakacağım sanırım. Çünkü eşim şunu demiyor ya bırak tamam ne kadarsa ne kadar gidelim ne isteseler yaparız demiyor
Çok doğru söylüyorsun ben bekleme odasında eşimi beklerken bir çift transfer için gelmişler ve ücret yüzünden adam baya sorun çıkardı zam gelmiş çünkü ve haber verilmemiş size muhtaç olduğumuz için böyle yapıyorsunuz falan dedi

Çok doğru söylüyorsun ben bekleme odasında eşimi beklerken bir çift transfer için gelmişler ve ücret yüzünden adam baya sorun çıkardı zam gelmiş çünkü ve haber verilmemiş size muhtaç olduğumuz için böyle yapıyorsunuz falan dedi
Ya işte böyle durumlar da ben daha çok geriliyorum stres oluyorm. Allah herkesin yardımcısı olsun canım

X