-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #6.101
Cikarİnşallah vardır test yapsana
Yok canım pek umudum yok bu ay bıktım tek çizgi görmeye
Tek çizgi korkusuyla bekliyorum bende sabahtan beri yapmadım adetim 5 gün gecikti kasık ağrım var sancı giriyor oldum sanıyorum birşey yok insanın tek çizgi görünce morali aşırı bozuluyorYok canım pek umudum yok bu ay bıktım tek çizgi görmeye
Yap haber et bana inşallah vardirTek çizgi korkusuyla bekliyorum bende sabahtan beri yapmadım adetim 5 gün gecikti kasık ağrım var sancı giriyor oldum sanıyorum birşey yok insanın tek çizgi görünce morali aşırı bozuluyor
Sen yarim test yap içime doğdu var gibi sanki anlattıklarınCanım şuan yolluk yıkadım balkon yikadm serdim camasir katladim çamaşır katlarken inan oturamdm belim kırılıyor du resmen şimdi kendimi yere attım midem yanıyor karnım ağrıyor belim ağrıyor çok kotym
İnşallah vardır sıvı çok tükettim acaba cikarmi şimdi yoksa sabah kalkınca mi yapsamYap haber et bana inşallah vardir
Senin adetin geçmiş canım yapsana inşallah vardırTek çizgi korkusuyla bekliyorum bende sabahtan beri yapmadım adetim 5 gün gecikti kasık ağrım var sancı giriyor oldum sanıyorum birşey yok insanın tek çizgi görünce morali aşırı bozuluyor
İnşallahSenin adetin geçmiş canım yapsana inşallah vardır
Normalde geçer mi adetinİnşallah
Simdi yap haber et canımİnşallah vardır sıvı çok tükettim acaba cikarmi şimdi yoksa sabah kalkınca mi yapsam
Yap varsa testinNormalde geçer mi adetin
Sık sık ama az az idrara çıkıyorum sonuç olumlu da olsa çıkmaz ki sabah yapicam hem doktora da gidicem sabahSenin adetin geçmiş canım yapsana inşallah vardır
Yap bana haber verİnşallah
Sabah doktora gidicem sıra varsa sağ sol karın boşluklarım da ağrıyor genel muane olurum varsa çıkar zatenSimdi yap haber et canım
Sabah yap pozitif çıkarsa kan verSık sık ama az az idrara çıkıyorum sonuç olumlu da olsa çıkmaz ki sabah yapicam hem doktora da gidicem sabah
Kuzum ümit vermek istemem ama bence sende hamissinYine belim ağrırdi ama böyle değil ağır felanda kaldırmadm her yerim ağrıyor affedersn popom bile
Aynen öyle yapicam canım negatif olsada genel kontrole gitmiş olurum çünkü adetim 5 gün geçti normal değilSabah yap pozitif çıkarsa kan ver
Benim adetim 1 ay gecikti olmam günden 1 ay geç olmuştum geçen ayAynen öyle yapicam canım negatif olsada genel kontrole gitmiş olurum çünkü adetim 5 gün geçti normal değil