- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #6.021
Bilmiyorum ki canım öyle dediler bizde garanti olsun diye cumartesi göstercez doktora.acaba farklı bişeylere mi bakıcaklar. Daha önce yaptırmadık ya bilmiyorum hiçHadi hayırlısı inşallah hiçbir sorun çıkmaz canım benim esimede test yapılmıştı ama bir iki saat içerisinde çıkmıştı sizin ki biraz uzun sürecek
Ya çok sevindim inşallah herşey normal gelir canımİyiyim balım hastaneye gittik eşim test verdi 3 güne çıkarmış bakalım artık
Ayy inşallah ya muayenede bir sıkıntı çıkmadı inşallah testte de çıkmaz. Çıkarsa tedavi olmaz diye korkuyorımYa çok sevindim inşallah herşey normal gelir canım
Evet canım özele gittik.Özel hastaneye mi gittiniz canımLife light
Bulantin falan varsa bı sene derimYaptirmadm canm ben 7 gün var adetime umutlanmak istemyrm
O internette yazdığı gibi miEvet canım meni örneği birakiyorsunuz
Hangi sehirdesinEvet canım özele gittik.
Muayene giden kişi bir sıkıntı çıkarsa tedavi de olur canım bence ki inşallah çıkmazAyy inşallah ya muayenede bir sıkıntı çıkmadı inşallah testte de çıkmaz. Çıkarsa tedavi olmaz diye korkuyorım
Bulantı çok yok böyle bir geliyor bir gidiyor cikmz diye hüsrana ugrarm diye yapamyrm testBulantin falan varsa bı sene derim
Ayy inşallah ya. Tüp bebek servisinde veriliyormuş örnek. Sana kalabalığı anlatamamMuayene giden kişi bir sıkıntı çıkarsa tedavi de olur canım bence ki inşallah çıkmaz
Eskişehir canımHangi sehirdesin
Evet kuzum maalesef günümüzün problemi gerçekten bu konudan muzdarip olan çokAyy inşallah ya. Tüp bebek servisinde veriliyormuş örnek. Sana kalabalığı anlatamam
Yediğimiz içtiğimizden mi stresten mi neyse ciddi bir sorun bu doğaya ters bir durum.Evet kuzum maalesef günümüzün problemi gerçekten bu konudan muzdarip olan çok
1 hafta kaldı adet olmama ama hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum test yapsam çıkarmı acabaCanım burda bazı arkadaşların uygulamalarla ovulasyon günleri tutmamıştı. En güveniliri test. 1 2 ay testle takip edersen sonra kendin takip edebilirsin
Şıp diye gebe kalanları çok sanşlı buluyorum. Bu yol çok meşakatli ve zor. Tedaviye başlayacağım dedim ya gideceğim hastane tedaviye başlamadan bişey olsun olmasın covit testi istiyor. 15 gün geçerliliği varmış şayetki 15 gün içinde tedavi bitmedi bir daha yaptırman gerekiyormuş. Amh testi yaptırmak gerekiyor devlet hastaneleri yapmıyor. Çok yıpratıcı ve stresli başlamadan bırakacağım sanırım. Çünkü eşim şunu demiyor ya bırak tamam ne kadarsa ne kadar gidelim ne isteseler yaparız demiyorYediğimiz içtiğimizden mi stresten mi neyse ciddi bir sorun bu doğaya ters bir durum.
İnternette yazılanı okumadım canımO internette yazdığı gibi mi
Aynen öyle canım çok yıpratıcı bir süreç hele ki özel hastanelerin bitmek bilmeyen tahlilleri ben neredeyse 5 bin lira harcadım psikolojik yipramayi katmiyorum bile Allah yardımcımız olsunŞıp diye gebe kalanları çok sanşlı buluyorum. Bu yol çok meşakatli ve zor. Tedaviye başlayacağım dedim ya gideceğim hastane tedaviye başlamadan bişey olsun olmasın covit testi istiyor. 15 gün geçerliliği varmış şayetki 15 gün içinde tedavi bitmedi bir daha yaptırman gerekiyormuş. Amh testi yaptırmak gerekiyor devlet hastaneleri yapmıyor. Çok yıpratıcı ve stresli başlamadan bırakacağım sanırım. Çünkü eşim şunu demiyor ya bırak tamam ne kadarsa ne kadar gidelim ne isteseler yaparız demiyor
Amin canım. Evet canım malesef öyleAynen öyle canım çok yıpratıcı bir süreç hele ki özel hastanelerin bitmek bilmeyen tahlilleri ben neredeyse 5 bin lira harcadım psikolojik yipramayi katmiyorum bile Allah yardımcımız olsun
Abu Allah yardımcınz olsunAmin canım. Evet canım malesef öyle