Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hep aynı şeyleri yiyorum margarin yiyemiyorum midemi bozuyo onun harici farklı bişey yemiyorum benim de midem çok yanıyo böyle acı tadı geliyo sanki ağzıma bide kesik kesik bulantılarım var

Dünde domestesli pilav yedim cacık ne bugünde lahmacun yedim canın cekmesin ben herşeyi belirtiyor yoruyrm
Sana bişey diyimmi 1 haftadır bende herşeyi aseriyorum bildigin hatta 2 hafta önce eşim gece vardiyasında gitti uçak yapıyorlar taide çalışıyo işten gelir gelmez gece yemeğe gittik canım köfte ekmek istedi affınıza sığınarak diyorum o da zaten gidecektik seni oraya götürüyorum zaten dedi ben demeden bende içine mi doğdu demiştim gece araya araya açık dukkan buldurdum adama

Bende çok şey aseriyorum adet oluncada insan oluyor anlam veremeyrm

Amin inşallah canım benim Allah razı olsun

Canım hamilelik şüphen varsa dikkat et kendine yorma kendini Allah inşallah nasip etmiştir bebeğini

Şüphe ediyorum ama bilmyrm 6 günüm var sabirszlnyrmda midemde bulaniyor halı felan yikaym dedm carsmba günü normalde adet olcgm zaman böyle olmzdm şüphe ediyorm ister istemez kendime bilmyrm napcgm
Yine belim ağrırdi ama böyle değil ağır felanda kaldırmadm her yerim ağrıyor affedersn popom bile

Şüphe ediyorum ama bilmyrm 6 günüm var sabirszlnyrmda midemde bulaniyor halı felan yikaym dedm carsmba günü normalde adet olcgm zaman böyle olmzdm şüphe ediyorm ister istemez kendime bilmyrm napcgm
Öyle canım Allah tan umut kesilmiyor hepimiz her ay umut ediyoruz Allah im tez vakitte hasretimiz dindirsin inşallah bebeğin gelmiştir seni o kadar iyi anlıyorum ki ❤

İnşallah canım inşallah sen kaç aylık evlisin hiç coocgn varmi kaç aydır denyrsn beklyrmsn adetmsn
nereseyse 3 yıllık evliyim 3 yıldır da bebek istiyoruz bir problem olmamasına rağmen o duyguyu hiç tadamadim adetime de 1 gün var ama yumurtlama gününü degerlendiremedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…