- 17 Ağustos 2019
- 7.481
- 8.175
- 28
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #6.001
Günaydın tatlı anneGüzel annişler♥ günaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın tatlı anneGüzel annişler♥ günaydın
Günaydın tatlı anne
Güzel annişler♥ günaydın
Günaydın tatlı anne
GünaydınnnnGünaydın canlar
Naber canimmGünaydınnnn
Canım nasılsın bebiş nasıl
Sana da günaydın caniiimmGüzel annişler günaydın
Canniiimm naptınO zaman da geç olmazmi yumurtlama geçiyor canim
İyiyim balım hastaneye gittik eşim test verdi 3 güne çıkarmış bakalım artıkNaber canimm
Anldm canm bende hafif ağrı var sırt bel ağrısı varAcayip ya karnim bildiğin kasiklarima kadar ağrıdı lavaboya koşarak gittim ayıptır söylemesi kusura bakma da annem bu hep olur gebwlikte bu başlangıç diyo
Beklyrm canm dahaCanniiimm naptın
Hadi hayırlısı inşallah hiçbir sorun çıkmaz canım benim esimede test yapılmıştı ama bir iki saat içerisinde çıkmıştı sizin ki biraz uzun sürecekİyiyim balım hastaneye gittik eşim test verdi 3 güne çıkarmış bakalım artık
Benim gaz sancım hiç olmazdı canimAnldm canm bende hafif ağrı var sırt bel ağrısı var
Sende mi test yaptirdinBeklyrm canm daha
Sperm testi mi nasıl yapılıyo bizde düşünmüştük yaptıralım diyeHadi hayırlısı inşallah hiçbir sorun çıkmaz canım benim esimede test yapılmıştı ama bir iki saat içerisinde çıkmıştı sizin ki biraz uzun sürecek
Benim eşimde yaptırdı 3 4 günlük ilişki perhizinden sonra eşiniz gidip test veriyor yaptırdığınız yere göre sonuç alma günü değişiyor benim eşimde hareket düşüklüğü çıkmıştıSperm testi mi nasıl yapılıyo bizde düşünmüştük yaptıralım diye
Benimde yokBenim gaz sancım hiç olmazdı canim
Yaptirmadm canm ben 7 gün var adetime umutlanmak istemyrmSende mi test yaptirdin
Evet canım meni örneği birakiyorsunuzSperm testi mi nasıl yapılıyo bizde düşünmüştük yaptıralım diye