- 5 Haziran 2020
- 278
- 98
- 26
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #5.981
Bende 22 yasndym bir sene iki ay oldu evleneli bir kere hamile kaldm hemen ama mol gebelik oldu smdi denyrz 4 ay oldu blmyrmBen 8 aylık evliyim her ay denedik 8.ayimfa öğrendim 21 yaşındayim ben
Dediğimi yap adetten 10 gün say 10 gün sonra deneyin tavsiyem vesilem olur belki Allah gönlüne göre versin bebeğimBende 22 yasndym bir sene iki ay oldu evleneli bir kere hamile kaldm hemen ama mol gebelik oldu smdi denyrz 4 ay oldu blmyrm
Canım batma şeklinde mi ağrıNasılsınız kızlar benim sol kasigim agiriyor ya adetime de 4gun kaldı enfeksiyon mu oldum acaba
Adetten itibaren mi inşallah canım yaDediğimi yap adetten 10 gün say 10 gün sonra deneyin tavsiyem vesilem olur belki Allah gönlüne göre versin bebeğim
Art niyetli olduğunu bildiğiin kişilerle mümkünse en son paylaş, o tip insanlar duyunca nazar etme ihtimali artıyor benim kanaatimce. Ben de 12. Haftasında söylemeye başladım, daha doğrusu annem herkese söyledi, çok hazzetmediğim kişilerde duydu ve ben bebeğimi 18. Haftada kaybedince geçmiş olsuna falan geldiler ya ne biliiim onların geçmiş olsun demesini bile istemiyorum. Mümkünse doğuma yakın haberi olsun öylelerinin. Ya da bu insanların nehatif enerjisini nötr edecek bir formül bulmalı.Hepinize soruyum da bı akıl verin annem ve babam ben 3 yaşımdayken eyilmislar 18 yıl oldu babam 2.annemle ben 5 yaşımda evlendi ve düğünlerini gördük bu günüme kadar çok zorluklar yaşadım acı çektim çok ağladım neyse oraları anlatmıyorum bile şimdi şöyle bi sıkıntımız var ben kendi tarafıma gebe olduğumu nasıl solicemi bilmiyorum ikinci annem çok erken der afedersiniz ikizim de bende aynı sene içinde evlendik o nisanda ben elimde ikizim evlendi 2.ay hamile kaldı çok erken afedersiniz kudurdunuzmj diye bı ton laf söyledi ben de guatrdan dolayı ilaç kullanıyorum ne zaman konu açılsa korunun tedavini ol acele etmeyi. Korunun korunun diyip duruyo küçük amcamın eşiyle konuştum hamile olduğumu söylemedim acele etmeyin çocuk için diyo eşimin ailesi duysa sevinçten deliye dönerler sürpriz yapacaz pazartesi günü eşimin arkadaşları duymuş çok sevinmisler ben söylemek istemiyorum açıkçası söylesem dedikodusu çok olacak vay efendim acele ettiler de kudurdular da durmadılar da bı ton laf cekecem iyice strese girdim ya siz napardiniz bişey söyleyin bana ya
Adetin tamamen bittikten 10 gün sonra başla kuzumAdetten itibaren mi inşallah canım ya
Benim sulalem tarafı çok negatif kuzum ya herkesi kendileri gibi zannediyorlar napalim hani hayatımızı onlara göre mi yaşayalım bunaldım yemin ederimArt niyetli olduğunu bildiğiin kişilerle mümkünse en son paylaş, o tip insanlar duyunca nazar etme ihtimali artıyor benim kanaatimce. Ben de 12. Haftasında söylemeye başladım, daha doğrusu annem herkese söyledi, çok hazzetmediğim kişilerde duydu ve ben bebeğimi 18. Haftada kaybedince geçmiş olsuna falan geldiler ya ne biliiim onların geçmiş olsun demesini bile istemiyorum. Mümkünse doğuma yakın haberi olsun öylelerinin. Ya da bu insanların nehatif enerjisini nötr edecek bir formül bulmalı.
O zaman da geç olmazmi yumurtlama geçiyor canimAdetin tamamen bittikten 10 gün sonra başla kuzum
Bende varım bir senedir istyrmMrb canım ben varım 10 aydır çocuk istiyoruz uğraşıyoruz olana kadar durmak yok
Anldm canmYoo hayatım adetin bittikten 10 gün sonra işte normalde bittikten 14 gün sayıyorum ya 4 gün daha erken
Herkesin periyodu farklı 4 hafta ya adet döngüsü kişiye göre değişir doktorum bana 10 gün dediAnldm canm
Anldm canmHerkesin periyodu farklı 4 hafta ya adet döngüsü kişiye göre değişir doktorum bana 10 gün dedi
Yok canım normal sancı şeklindeCanım batma şeklinde mi ağrı
Çok mu kötüydü canım gectimiAy nasıl rahatladım ya dünyalar benim oldu nasıl bı krampmis ya
Acayip ya karnim bildiğin kasiklarima kadar ağrıdı lavaboya koşarak gittim ayıptır söylemesi kusura bakma da annem bu hep olur gebwlikte bu başlangıç diyoÇok mu kötüydü canım gectimi