Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bismillahirrahmanirrahim

Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle

500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım

Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün

Z Zeynepfz5
Ahsen555 okudu
adessa01 . Okudu
Mucizemm222 okudu
Life light okudu
bir mucizee
Humeyrosssssss . Okudu
ogrtmnhnmm
lettyortiz okudu
Ala ala okudu
D Dogakuzeyim
@Uykusuz Uykucu
@Duygurdvn
Seyrannn
Magnifiaque . Okudu

Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur

Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar

O da olacak inşallah birbirimize ettigimiz dualar kabul olacak bende bahar temizligindeyim aklım bebeğe bile gitmiyor temizlikten

O da olacak inşallah birbirimuettigimiz dualar kabul olacak bende bahar temizligindeyim aklım bebeğe bile gitmiyor temizlikten
En güzelini yapıyorsun insan 5 dk bile otursa hemen telefonu eline alıp bişeyler araştırmak istiyor ne kadar meşguliyet o kadar iyi :) Bi de şeyi düşündüm bu ay olsa mübarek Ramazanda almış olucaz haberi ayy Rabbim inşallahhhh

İnşallah canım ramazani bebeğinizle geçiririz ne güzel oy oy bir kere kavussak meleklerimize hayırlısıyla

Uzun süre kullaninca vücuttan ilacın atılması zaman alıyormuş sanırım canım üzülme bak hamile kalabiliyorsun demek insallah sağlıklı gebelik geçirirsin

Bimde çalışıyorum ya hamile kaldığımda anlayana kadar zaman geçerse ağır kaldırıyorum sürekli çok zor çok
Ay canım Allah yardımcın olsun dikkat et kendine vücudunu her ay iyi dinle belirtileri gözden kacirma bebiş her an gelebilir belli mi olur

Kizlar eşinizde morfoloji ve ileri hareketli hareketli sorunu varsa yaptiklarimi yazayim . Rabbim saglicakla hayirlisiyla bebeklerinize kavustursun .
sabah geceden zeytin yağına konmuş 2 kürü incir
sabah aktardan aldığımız bal+polen+ari sütü karışımı bir tatlı kaşığı
sabah saraçoğlu tarifi keciboynuzu kürü 1 bardak

öğle vakti evicap 200 lük e vitamini
öğle keciboynuzu özü soguk sıkım

akşam supradyn energy focus 1 tane

gece uyumadan önce 1 t.kasigi bal karışımından
gece uyumadan önce 1 bardak keciboynuzu kürü

bunlari 2 ay kullandi. Ağustos ayında keciboynuzu kürünü bıraktık her gece 5 tane havucu soyuyordum uyumadan içiyordu. Agustos ayinda şükür hamileydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…