- 9 Aralık 2019
- 347
- 414
- 33
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
Tamam canım Cenab’ı hakk tesirini halk eylesin birbirimizeBismillahirrahmanirrahim
Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle
500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım
Z Zeynepfz5
Ahsen555
@adessa01
Mucizemm222
Life light
@bir mucizee
-Yagmur-
Humeyrosssssss
@ogrtmnhnmm
@lettyortiz
Ala ala
@Dogakuzeyim
@Uykusuz Uykucu
@Duygudvn
@Seyrannn
@Magnifiaque
Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur
Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar
Amin inşallah Allah kabul etsin dularimiziTamam canım Cenab’ı hakk tesirini halk eylesin birbirimize
Tamam canım Cenab’ı hakk tesirini halk eylesin birbirimize
Bismillahirrahmanirrahim
Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle
500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım
Z Zeynepfz5
Ahsen555
@adessa01
Mucizemm222
Life light
@bir mucizee
-Yagmur-
Humeyrosssssss
@ogrtmnhnmm
@lettyortiz
Ala ala
@Dogakuzeyim
@Uykusuz Uykucu
@Duygurdvn
@Seyrannn
@Magnifiaque
Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur
Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar
her gün bir kişiye canimAmin insaAllah canım zamanı var mi
Evet canım her gün bir kişi icinHErgun birimiz için mi okuyacağız ? Nasıl olucak
Tamam canım Rabbim kabul buyursun inşaAllahher gün bir kişiye canim
İnşAllah canımmBende aldım eşime çakşır kökü suyu kendime hayıt suyu inşallah faydasını görürüz
Evde de kilo vermek baya zor canım insanın hareketi kısıtlı inşallah istediğin kiloya ulaşırsınCanım düzenim yok maalesef ama 30 günden aşağı adet olamıyordum son 3 aydır 23 25 günde bir olmaya başladım. Dr pcos demişti bana 7 ay önce o gündeminin beri paketli gıda ağzıma sürmüyorum fazla kilom var onu vermeye çalışıyorum ve alternatif tedaviler derken biraz daha düzene girdim galiba canım
CANIM Beni çıkarabilir misin BEN tek seferlik sandım kusura bakmayınListede olmak istemeyen bildirsin
Tabi canimCANIM Beni çıkarabilir misin BEN tek seferlik sandım kusura bakmayın