- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.432
- Konu Sahibi Mucizemm222
Bu günden başladık canimBugun den mi başlayalım yoksa yarın mu başlayalım kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu günden başladık canimBugun den mi başlayalım yoksa yarın mu başlayalım kızlar
Merhaba ben de varım. 1,5 yıldır istiyoruz olmuyorBirbirimize destek olup birbirimizi bilgilendirmek amaçlı acilan bir konu
Aramıza hoş geldin canimmMerhaba ben de varım. 1,5 yıldır istiyoruz olmuyor
Ben de soğan kürü denedim 15 gün sabah akşam. Hayıt tohumu denedim 15 gün soğan dan sonra. O aylar olmadı. Çakşır kökü suyu içtim bir sonraki ay 15 gün yine olmadı. Folik asit kullandım iyot eksikliği varmış iyotlu tuz kullandım hep sodyum vitamin ilacı kullandım hiçbiri fayda etmediBende çörekotu bal tarçın kürünü yaptım canım bende lekelenme yaptı sonra regl oldum birde soğan kürüne başlamıştım ama tamamlayamadim
HoşbuldumAramıza hoş geldin canimm
Canım düzenim yok maalesef ama 30 günden aşağı adet olamıyordum son 3 aydır 23 25 günde bir olmaya başladım. Dr pcos demişti bana 7 ay önce o gündeminin beri paketli gıda ağzıma sürmüyorum fazla kilom var onu vermeye çalışıyorum ve alternatif tedaviler derken biraz daha düzene girdim galiba canım
[/QUOT
canım düzene girmiş adetin 23-25gün normal zorlanmansan şekeri bırakabilirsin o da kilo vermene yardımcı olabilir.
Hepimizin vakti saati var canımBen de soğan kürü denedim 15 gün sabah akşam. Hayıt tohumu denedim 15 gün soğan dan sonra. O aylar olmadı. Çakşır kökü suyu içtim bir sonraki ay 15 gün yine olmadı. Folik asit kullandım iyot eksikliği varmış iyotlu tuz kullandım hep sodyum vitamin ilacı kullandım hiçbiri fayda etmedi
HoşbuldummmmmmHoş geldin canım
Burdayım ben canım :)Kizlaar nereye kayboldunuz