Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende çörekotu bal tarçın kürünü yaptım canım bende lekelenme yaptı sonra regl oldum birde soğan kürüne başlamıştım ama tamamlayamadim
Ben de soğan kürü denedim 15 gün sabah akşam. Hayıt tohumu denedim 15 gün soğan dan sonra. O aylar olmadı. Çakşır kökü suyu içtim bir sonraki ay 15 gün yine olmadı. Folik asit kullandım iyot eksikliği varmış iyotlu tuz kullandım hep sodyum vitamin ilacı kullandım hiçbiri fayda etmedi

Hepimizin vakti saati var canım

Bismillahirrahmanirrahim 

Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle

500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım

Hergun bir arkadaşımız için okuyacağız süremiz1 gündür

Z Zeynepfz5
Ahsen555
A adessa01
Mucizemm222
Life light okudu
bir mucizee
H Humeyrosssssss
ogrtmnhnmm
lettyortiz okudu
Ala ala okudu
D Dogakuzeyim
Uykusuz Uykucu
D Duygurdvn
Seyrannn
Magnifiaque

Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur 

Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar

Bismillahirrahmanirrahim

Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle

500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım

Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün

Z Zeynepfz5
Ahsen555 okudu
adessa01
Mucizemm222 okudu
Life light okudu
bir mucizee
Humeyrosssssss
ogrtmnhnmm
lettyortiz okudu
Ala ala okudu
D Dogakuzeyim
@Uykusuz Uykucu
@Duygurdvn
Seyrannn
Magnifiaque

Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur

Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar
[/QUOTE]

Canım şekeri de tamamen bıraktım öyle ki bir Aydan çok meyve dahi yemedim hurma dışında tatlı hiç bi şey yoktu listemde çok faidesini gördüm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…