- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.432
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
Vakti zamanı gelmemiş demek canım bende bekliyorum 2 buçuk yıldır bir problem yok ama hayırlı bir vakti var demekGittiğimiz doktorların dediğine göre hiç bir problem yokmuş. En son bı tüp bebek merkeziyle görüştük orasida herşeyin normal olduğunu söyledi çok büyük ihtimalle stres etken dedi.
Kesinlikle öyle canım Allah ne zaman derse o zaman olucak inşallahVakti zamanı gelmemiş demek canım bende bekliyorum 2 buçuk yıldır bir problem yok ama hayırlı bir vakti var demek
Bende 8 aydır ragine şeker tüketmiyorumCanım şekeri de tamamen bıraktım öyle ki bir Aydan çok meyve dahi yemedim hurma dışında tatlı hiç bi şey yoktu listemde çok faidesini gördüm ya
Maalesef hepimiz stres yapıyoruz ve çok etkiliyor. Akışına b ırakın diyor doktorlar ama istemeden stres yaratıyoruzGittiğimiz doktorların dediğine göre hiç bir problem yokmuş. En son bı tüp bebek merkeziyle görüştük orasida herşeyin normal olduğunu söyledi çok büyük ihtimalle stres etken dedi.
Yaaa kusura bakma ben seni hep Merve diye okuyorum hakkını helal etMerve kim kız
Valla benimde haziranda senem dolacak tık yok o değilde ben beklerim ama çevremdeki insanların hamilemisin çocuk yok mu olmuyo mu demeleri çok canımı sıkıyor ister istemez stres yapıyorumYani canım bak bize ayları geçtik sene oldu bekliyoruz
Stres nasıl yapicaz onuda söyleseler çok iyi olucak. Okumadığı her ay biraz daha sıkıntı strese düşüyoruz. Yani ben öyleyimMaalesef hepimiz stres yapıyoruz ve çok etkiliyor. Akışına b ırakın diyor doktorlar ama istemeden stres yaratıyoruz
Gittiğimiz doktorların dediğine göre hiç bir problem yokmuş. En son bı tüp bebek merkeziyle görüştük orasida herşeyin normal olduğunu söyledi çok büyük ihtimalle stres etken dedi.
Ahh keske yapmasalar öyle ama yapıyorlar canım. Kim istemez ki anne baba olmak ama verende alanda rabbim vakti zamanı gelmeden olmiycak.insanlarimiz bunu düşünerek konuşanlar daha az üzülürüz. Bı zaten yipraniyoruz onlar öyle yapınca dahada çıkmaz oluyor bizim icinValla benimde haziranda senem dolacak tık yok o değilde ben beklerim ama çevremdeki insanların hamilemisin çocuk yok mu olmuyo mu demeleri çok canımı sıkıyor ister istemez stres yapıyorum
Amin canım inşallahOlur inşallah bi kaç rahatsızlığı olup gebe kalanlar var bizde kalırız dua ile ümit ile merak etmeyin allahın izniyle hepimiz anne olcaz
Zaten o alakasız insanların gereksiz sorgu suali başkı başına stres.Valla benimde haziranda senem dolacak tık yok o değilde ben beklerim ama çevremdeki insanların hamilemisin çocuk yok mu olmuyo mu demeleri çok canımı sıkıyor ister istemez stres yapıyorum
Ahh keske yapmasalar öyle ama yapıyorlar canım. Kim istemez ki anne baba olmak ama verende alanda rabbim vakti zamanı gelmeden olmiycak.insanlarimiz bunu düşünerek konuşanlar daha az üzülürüz. Bı zaten yipraniyoruz onlar öyle yapınca dahada çıkmaz oluyor bizim icin
Zaten o alakasız insanların gereksiz sorgu suali başkı başına stres.
O da iyiymişBu gün eşimin arkadaşı bizi gördü eşime soruyor yengenin göbeği çıkmış hamilemi kadınlar btti erkekler başladı anasını satim
Bide böyleleri var yaBu gün eşimin arkadaşı bizi gördü eşime soruyor yengenin göbeği çıkmış hamilemi kadınlar btti erkekler başladı anasını satim
Bu nisan nasıl bi aysa zaten herkes geciktiKızlar bu ovulasyon testini bu sabah yaptım yarın büyük ihtimalle pik olacak yani normalde her ay 14.üncü günde yumurtlardım bu ay 18inci günde yumurtlamış olacagım adetim 4 gün geçikmişti ona yoruyorum ben
Benimde eşimin babannesi yaşlı kadın lafta anlamıyo düşünmüyoruz istemiyoruz diyoruz konuşuyorda konuşuyorbenden kaynaklı çocuğumuz olmazsa boşatır bizi diyorum eşime
Bide böyleleri var ya