- Konu Sahibi Mucizemm222
Aramıza hoş geldin canım ne zamandan beri deniyosun yaşın kaç doktora gittin mi çok soru sordum amaMerhaba kızlar bende hamile kalamıyorum maalesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aramıza hoş geldin canım ne zamandan beri deniyosun yaşın kaç doktora gittin mi çok soru sordum amaMerhaba kızlar bende hamile kalamıyorum maalesef
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağınaKizlar eşinizde morfoloji ve ileri hareketli hareketli sorunu varsa yaptiklarimi yazayim . Rabbim saglicakla hayirlisiyla bebeklerinize kavustursun .
sabah geceden zeytin yağına konmuş 2 kürü incir
sabah aktardan aldığımız bal+polen+ari sütü karışımı bir tatlı kaşığı
sabah saraçoğlu tarifi keciboynuzu kürü 1 bardak
öğle vakti evicap 200 lük e vitamini
öğle keciboynuzu özü soguk sıkım
akşam supradyn energy focus 1 tane
gece uyumadan önce 1 t.kasigi bal karışımından
gece uyumadan önce 1 bardak keciboynuzu kürü
bunlari 2 ay kullandi. Ağustos ayında keciboynuzu kürünü bıraktık her gece 5 tane havucu soyuyordum uyumadan içiyordu. Agustos ayinda şükür hamileydim.
Önemli değil 21 yaşındayım 6 aydır falan deniyorum 1 kere de doktora gittim ama erken daha dediAramıza hoş geldin canım ne zamandan beri deniyosun yaşın kaç doktora gittin mi çok soru sordum ama
Canım hamile kalamıyorum denmez ki buna henüz çok erken yelkenleri suya indirme hemen :)Önemli değil 21 yaşındayım 6 aydır falan deniyorum 1 kere de doktora gittim ama erken daha dedi
Ne güzel canım Allah bağışlasın bebeğini sağol bizimle paylaştığı. İçinKizlar eşinizde morfoloji ve ileri hareketli hareketli sorunu varsa yaptiklarimi yazayim . Rabbim saglicakla hayirlisiyla bebeklerinize kavustursun .
sabah geceden zeytin yağına konmuş 2 kürü incir
sabah aktardan aldığımız bal+polen+ari sütü karışımı bir tatlı kaşığı
sabah saraçoğlu tarifi keciboynuzu kürü 1 bardak
öğle vakti evicap 200 lük e vitamini
öğle keciboynuzu özü soguk sıkım
akşam supradyn energy focus 1 tane
gece uyumadan önce 1 t.kasigi bal karışımından
gece uyumadan önce 1 bardak keciboynuzu kürü
bunlari 2 ay kullandi. Ağustos ayında keciboynuzu kürünü bıraktık her gece 5 tane havucu soyuyordum uyumadan içiyordu. Agustos ayinda şükür hamileydim.
Önemli değil 21 yaşındayım 6 aydır falan deniyorum 1 kere de doktora gittim ama erken daha dedi
Merve kim kızBu arada bende okudum mervemmm haberin olsun
Yani canım bak bize ayları geçtik sene oldu bekliyoruzKızz hem yaşın küçük hemde 6 ay kısa bir süre olur inşallah stres yapma bize takıl sitesini at
Aramıza hoşgeldin canimm üzülme umutsuzluk yok olucak elbet Allah büyük kur falan denedin mi pekiMerhaba kızlar bizde 3 yıldır istiyoruz ama olmuyor
Soğan kürü denedim onunda pek etksiini görmedim canım. Ondan sonra bidaha kur denemedim. Doktora gittik tedavi sürecine girdik bu süreçte de 2 yıldır bı çok kez klomen kullandım. 3 aşılama oldum tutmadı.Aramıza hoşgeldin canimm üzülme umutsuzluk yok olucak elbet Allah büyük kur falan denedin mi peki
Bende katılabilir miyim. Ama grup kapalıysa bir sonrakinide bekleyebilirm canımBismillahirrahmanirrahim
Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle
500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım
Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün
Z Zeynepfz5 Okudu
Ahsen555 okudu
adessa01 . Okudu
Mucizemm222 okudu
Life light okudu
bir mucizee
Humeyrosssssss . Okudu
ogrtmnhnmm
lettyortiz okudu
Ala ala okudu
D Dogakuzeyim
@Uykusuz Uykucu
@Duygurdvn
Seyrannn
Magnifiaque . Okudu
Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur
Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar
Problem var mı peki Allah büyük hep dualarımız birbirimizleSoğan kürü denedim onunda pek etksiini görmedim canım. Ondan sonra bidaha kur denemedim. Doktora gittik tedavi sürecine girdik bu süreçte de 2 yıldır bı çok kez klomen kullandım. 3 aşılama oldum tutmadı.
Yok canım bugün başladık bizde zaten hemen ekliyorum seni de ilk sırada ki arkadaşa okursun yarına kadarBende katılabilir miyim. Ama grup kapalıysa bir sonrakinide bekleyebilirm canım
Gittiğimiz doktorların dediğine göre hiç bir problem yokmuş. En son bı tüp bebek merkeziyle görüştük orasida herşeyin normal olduğunu söyledi çok büyük ihtimalle stres etken dedi.Problem var mı peki Allah büyük hep dualarımız birbirimizle
Allah razı olsun canım hemen okuycam abdestini alıpYok canım bugün başladık bizde zaten hemen ekliyorum seni de ilk sırada ki arkadaşa okursun yarına kadar