- Konu Sahibi Mucizemm222
14 ve 16. Günlerde değişiyorKaçıncı gün görüyorsun canım yumurtlamayı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
14 ve 16. Günlerde değişiyorKaçıncı gün görüyorsun canım yumurtlamayı
Anladım canım14 ve 16. Günlerde değişiyor
Benim için olur canim problem yok o esmalarin faydasını gören çok varmış üstelik bende çekiyorum onları arada sizin vesilenizle hergun dilimizde olmus olurKızlar nacizane benim de bir fikrim var ama acaba varis ile Musavvir esmasını çeksek 500 varis 500 Musavvir gibi nasıl uygun görürseniz çok bu der seniz daha az yok bu az derseniz daha fazla. Sadece benim fikrim nasıl uygun görülürse ben ona uyarım.
Karar verilsin ben hepsine uyarımKızlar nacizane benim de bir fikrim var ama acaba varis ile Musavvir esmasını çeksek 500 varis 500 Musavvir gibi nasıl uygun görürseniz çok bu der seniz daha az yok bu az derseniz daha fazla. Sadece benim fikrim nasıl uygun görülürse ben ona uyarım.
tamamdır canımListeyi yapalım o zaman kızlar ya da aramızdan hergun birini seçeriz duasını paylaşır okumak isteyen okur
Hoş geldin canımbennnnnnnn
Canım burasi hepimizin topigi ve ben hiç liste olusturmadim herkesi tek tek mi etiketligecegimMucizemm222 topik sahibi sensin canım bir liste oluştur istersen
Açıkcası bende liste işini hiç bilmiyorum kuzum bilen arkadaşlar seni bilgilendirirler inşallahCanım burasi hepimizin topigi ve ben hiç liste olusturmadim herkesi tek tek mi etiketligecegim
Canım burasi hepimizin topigi ve ben hiç liste olusturmadim herkesi tek tek mi etiketligecegim
O zmana ben ön sayfalara gideyim kimler katılırım demiş hepsini etiket yapayımHerkesi ekle sonra sırasına göre okuruz bence hergün birine okuyalım
O zmana ben ön sayfalara gideyim kimler katılırım demiş hepsini etiket yapayım
Bende aldım eşime çakşır kökü suyu kendime hayıt suyu inşallah faydasını görürüzKızlar peki hayıt suyu ile çakşır suyu aynı anda kullanılır mı bilgisi olan var mı
Canım ben şimdi listeyi olusturcam inşallah orta yazicamKızlar şimdi neden kaç tane okuyoruz
Tamamdır kuzuCanım ben şimdi listeyi olusturcam inşallah orta yazicam
Canım düzenim yok maalesef ama 30 günden aşağı adet olamıyordum son 3 aydır 23 25 günde bir olmaya başladım. Dr pcos demişti bana 7 ay önce o gündeminin beri paketli gıda ağzıma sürmüyorum fazla kilom var onu vermeye çalışıyorum ve alternatif tedaviler derken biraz daha düzene girdim galiba canımDemek ki erken Yumurtan çatlıyor canım adet döngün kaç gün