Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar nacizane benim de bir fikrim var ama acaba varis ile Musavvir esmasını çeksek 500 varis 500 Musavvir gibi nasıl uygun görürseniz çok bu der seniz daha az yok bu az derseniz daha fazla. Sadece benim fikrim nasıl uygun görülürse ben ona uyarım.
Benim için olur canim problem yok o esmalarin faydasını gören çok varmış üstelik bende çekiyorum onları arada sizin vesilenizle hergun dilimizde olmus olur 😍🙏

Listeyi yapalım o zaman kızlar ya da aramızdan hergun birini seçeriz duasını paylaşır okumak isteyen okur 😍🙏

🙏🙏 Bismillahirrahmanirrahim 🙏🙏

Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle

🙏 500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım 🙏

Z Zeynepfz5
Ahsen555 Ahsen555
adessa01 adessa01
Mucizemm222 Mucizemm222
Life light Life light
bir mucizee bir mucizee
-Yagmur- -Yagmur-
Humeyrosssssss Humeyrosssssss
ogrtmnhnmm ogrtmnhnmm
lettyortiz lettyortiz
Ala ala Ala ala
D Dogakuzeyim
Umutlu Anne Bekleyiste Umutlu Anne Bekleyiste
@Duygurdvn
Seyrannn Seyrannn
Magnifiaque Magnifiaque

🤗🤗🤗 Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur 😍😍

🙏🙏🙏Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar🙏🙏🙏

Demek ki erken Yumurtan çatlıyor canım adet döngün kaç gün
Canım düzenim yok maalesef ama 30 günden aşağı adet olamıyordum son 3 aydır 23 25 günde bir olmaya başladım. Dr pcos demişti bana 7 ay önce o gündeminin beri paketli gıda ağzıma sürmüyorum fazla kilom var onu vermeye çalışıyorum ve alternatif tedaviler derken biraz daha düzene girdim galiba canım

X